ye-logo.v1.2

Марина Бех-Романчук виборола «срібло» на черговому етапі Діамантової ліги

Спорт 1465
Для Марини Бех-Романчук це вже четверта медаль цього сезону Діамантової ліги
Для Марини Бех-Романчук це вже четверта медаль цього сезону Діамантової ліги. Фото: ілюстративне з відео гурту «Антитіла» на пісню «Стань»

Цього разу вона стрибком подолала 6,76 метра.

Вчора, 30 червня, у шведському Стокгольмі пройшов черговий етап Діамантової ліги. На ній у стрибках в довжину змагалася хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук. Вона показала один з найкращих стрибків на цих змаганнях і посіла другу сходинку. Про досягнення спортсменки повідомили у Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді.

На цьому етапі Діамантової ліги Марина Бех-Романчук змогла у стрибках в довжину подолати 6,76 метра. Вона поступилася лише британці Лоррейн Юджен, яка стрибнула на 6,81 метра. Таким чином хмельницька спортсменка здобула срібну медаль.

«Цей етап останній перед фіналом у Цюриху, де буде представлені стрибки в довжину», — долали представники обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

Нагадаємо, для Марини Бех-Романчук це вже четверта медаль цього сезону Діамантової ліги. На попередньому етапі Діаментової ліги хмельничанка перемогла, стрибнувши на 6,85 метра.

До теми: Хмельничанин Михайло Романчук здобув історичну медаль для України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую