ye-logo.v1.2

Футбол. Нові футболісти «Епіцентра» та останній спаринг перед чемпіонатом

Спорт 4236
Кирило Костенко, який грав за хмельницьке Поділля, у новому чемпіонаті виступатиме за Епіцентр
Кирило Костенко, який грав за хмельницьке Поділля, у новому чемпіонаті виступатиме за Епіцентр. Фото: з архіву

Кам’янчани зіграли з вінницькою «Нивою», в ворота якої забили вісім голів.

Кам’янець-Подільський «Епіцентр» у Дунаївцях провів заключний контрольний матч перед стартом чемпіонату України з футболу в першій лізі. Суперником подолян 18 серпня стала вінницька «Нива». Матч видався доволі результативним, адже «Епіцентр» забив 8 голів у ворота вінничан, тоді як гості відзначилися лише раз.

Та перед цим поєдинком «Епіцентр», який нещодавно уклав угоди з 11 новими гравцями, підписав контракти ще з трьома футболістами. Відтепер ексголкіпер «Гірника-Спорту» Роман Жмурко виступатиме в складі команди з Хмельниччини. Ще одним новачком «Епіцентру» став нападник «Мункача» Маским Гірний. Підписали угоду кам’янчани і вже з експівзахисником хмельницького «Поділля» Кирилом Костенком.

Усі вони вчора зіграли проти «Ниви», а Максим Гірний відзначився двома голами. Забивали й інші новачки «Епіцентру». До прикладу, екснападник «Поділля» Руслан Буряк забив тричі ще в першому таймі. Також у перші 45 хвилин відзначився і Юрій Глущук, який раніше виступав за донецький «Олімпік». Після перерви «Епіцентр» забив ще чотири голи  (двічі Гірний, по одному - Крістін та Беженар), «Нива» ж свій єдиний гол забила в першому тайму. Отож, кам’янчани перемогли 8:1.

«Тепер футболісти отримають декілька днів на відпочинок, - каже директор ФК «Епіцентр» Володимир Ігнатьєв. – Потім збираємося та готуємося до першого офіційного матчу в Чернівцях проти «Буковини», який пройде 27 серпня. Більше спарингів не буде. Попереду чемпіонат, в якому гратимемо в кожному матчі на перемогу».

Нагадаємо, кам’янець-подільський «Епіцентр» у новому сезоні виступатиме в першій лізі групі «А». Свій перший домашній матч команда проведе в другому турі – третього вересня проти житомирського «Полісся». Він, найімовірніше, відбудеться в Дунаївцях. Але усі поєдинки проходитимуть без глядачів. Утім, матчі першої ліги футбольні клуби мають транслювати в Youtube.

Читайте також: Календар матчів за участі «Епіцентру»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую