ye-logo.v1.2

ФК «Епіцентр» поповнився 11 новими футболістами

Спорт 10698
Руслан Буряк став гравцем кам
Руслан Буряк став гравцем кам'янець-подільського ФК Епіцентр. Фото: з архіву

Більшість із них мають досвід виступів за команди першої ліги.

Кам’янець-Подільський футбольний клуб «Епіцентр», який донедавна представляв Дунаївці, уклав угоди із 11 новими гравцями. Про це журналісту сайту «Є» повідомив директор клубу Володимир Ігнатьєв.

«Усі вони були на перегляді в нашій команді, - каже Володимир Петрович. – Ми ж під час двох етапів підготовки до нового чемпіонату переглянули багатьох. Та зупинили свій вибір, звісно, не на всіх. Селекційну роботу не зупиняємо, а тому вже під час третіх зборів також шукатимемо підсилення для нас».

Отож, хто вже став гравцем ФК «Епіцентр»? Одразу п’ятеро вже ексфутболістів луцької «Волині» у новій першості в першій лізі гратимуть за кам’янчан. Це брати Крістіни – захисник Владислав та півзахисник Станіслав, захисник Владислав Мороз, півзахисники Микола Миронюк та Олександр Чепелюк.

Має «Епіцентр» і нових нападників. Зокрема, Юрія Глущука з донецького «Олімпіка» та Руслана Буряка, кращого бомбардира чемпіонату Хмельницької області 2021 року, який взимку перейшов з теофіпольської «Іскри» до хмельницького «Поділля». Але, як відомо, через повномасштабне вторгнення чемпіонат України не дограли, а тому Буряк не зміг дебютувати за «Поділля». Із черкаського «ЛНЗ» перейшов форвард Тарас Пучковський, який в 2019 році відчув першу лігу, коли виступав за київську «Оболонь».

Із мукачівського «Мункача» гравцями «Епіцентру» стали півзахисники Сергій Стень (у сезоні 2019/2020 років він виступав за львівські «Карпати» в другій лізі) та Степан Григоращук. Підписали кам’янчани угоду і з вже ексоборонцем «ВПК-Агро» Євгенієм Шевченком.

Вже найближчої суботи, 13 серпня, усі ці футболісти можуть зіграти в статусі гравців «Епіцентру» в черговому контрольному матчі. «Зіграємо в Винниках, що на Львівщині, проти «Руху», - каже Володимир Ігнатьєв.

Нагадаємо, минулого сезону «Епіцентр» виступав у групі «А» другої ліги, в якій на зимову перерву пішов на 5 місці. Але через вторгнення росії 24 лютого 2022 року чемпіонат України команди так і не дограли. У новому сезоні команда виступатиме в першій лізі.

Читайте також: Збірні Вінничини та Хмельниччини визначили переможця в серії пенальті (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую