ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» створив міні-сенсацію в матчі проти «Карпат» (ФОТО)

Спорт 2838
Максим Гірний, забивши два голи в ворота львівських Карпат, допоміг Епіцентру здобути третю поспіль перемогу в чемпіонаті
Максим Гірний, забивши два голи в ворота львівських Карпат, допоміг Епіцентру здобути третю поспіль перемогу в чемпіонаті. Фото: автора

У Львові команда з Хмельниччини перемогла одного з лідерів чемпіонату в першій лізі.

Кам’янець-Подільський «Епіцентр» провів свій п’ятий матч в першості України з футболу серед команд першої ліги групи «А». 24 вересня в Львові команда Сергія Нагорняка зіграли проти львівських «Карпат», які до цього матчу мали в активі чотири перемоги з чотирьох можливих. І ось, переможна серія «Карпат» перервана. «Епіцентр» переміг з рахунком 2:0.

Перемога команді з Хмельниччини далася доволі важко. Адже «Карпат» з перших хвилин матчу заволоділи м’ячем та почали раз за разом створювати загрозу біля воріт гостей. «Я не можу сказати, що команда грала погано, ми створили чимало моментів, але м’яч просто не ліз у ворота», - вже після гри заявив головний тренер львів’ян Андрій Тлумак. Та на початку матчу «Епіцентр», мабуть, має подякувати своєму голкіперу Сергію Чернобаю, завдяки якому «м’яч просто не ліз у ворота». Адже саме він виручав свою команду після небезпечних ударів господарів. Зокрема, на 9 хвилині, коли Валерій Болденков головою пробивав під поперечину, здавалося, що м’яч опиниться у воротах. Та Чернобай якимось дивом дотягнувся кінчиками печаток до нього і спрямував у поперечину, від якої м’яч полетів за межі поля.

Барбоса та Гірний внесли неабиякий вклад у перемогу "Епіцентра" над "Карпатами".

Матч "Карпати" - "Епіцентр" став центральним у 5 турі, адже грали команди, яка посідала 1 та 3 місця в турнірній таблиці.

Гості, які до 14 хвилини не завдали жодного удару по воротам суперника, вже ж першим «пострілом» змогли відкрити рахунок. Після помилки воротаря львівської команди м’яч перехопив Максим Гірний, який одразу ж з 17 метрів пробив та відкрив рахунок у грі. Після матчу форвард «Епіцентру» зізнався, що це матч для нього особисто був дуже принциповим, адже він зі Львова та є вихованцем «Карпат».

Були в «Епіцентра» ще моменти, але гравцям не вистачило влучності. Та й львів’яни могли забити. Утім, також частенько «пробивали по горобцях». Але рахунок у першому таймі все таки ще раз змінився. Сталося це після того, яка на 38 хвилині захисник «Карпат» не за правилами зупинився бразильського футболіста «Епіцентру» Барбосу да Сілву, і арбітр призначив пенальті. Його ж реалізував Максим Гірний, для якого цей гол став четвертим у чемпіонаті.

Поєдинок у Львові видався цікавим та безкомпромісним.

«На початку зустрічі карпатівці нас переважали і кілька гольових моментів не реалізували, - вже після гри сказав головний тренер «Епіцентру» Сергій Нагорняк. - Ми забили перший м’яч, потім другий і вже по перерві гра була під нашим контролем. «Епіцентр» не давав «Карпатам» створити багато моментів. Але наш суперник дуже небезпечно діяв під час стандартів. Нам дуже приємно, що ми обіграли таку сильну команду».

У другому таймі «Карпат» продовжували контролювати м’яч та намагатися відігратися. А тому не дивно, що інколи захисники команди з Хмельниччини, оброняючись, просто вибивали м’яч подалі від власних воріт. У підсумку «Епіцентру» вдалося виграти матч та здобути четверту перемогу в чемпіонаті, яка стала третьою поспіль. Зауважимо, що в цій першості кам’янчани ще втрачали очки на виїзді. Тепер у них 12 балів, як і в «Карпат».

Свій наступний матч «Епіцентр» у першій лізі проведе 2 жовтня в Дунаївцях. Суперником стане тернопільська «Нива», в активі якої по 2 нічиї та стільки ж поразок, а також одна перемога, яку вони здобули також у п'ятому турі, вигравши на виїзді в ФСК «Маріуполь».

Фото з матчу «Карпати» - «Епіцентр»

Карпати - Епіцентр - матч 5 туру в першій лізі

Тарас Пучковський (у синій формі) також загрожував воротам "Карпат".

Андрій Беженар, як справжній капітан, допомагав своїй команді як у захисті, так і в нападі.

Владислав Мороз надійно відіграв у захисті Епіцентру в матчі проти Карпат.

У матчі "Карпати" - "Епіцентр" боротьба точилася на усіх ділянках футбольного поля.

Карпати - Епіцентр - матч 5 туру в першій лізі

Карпати весь час поспішали, щоб відігратися.

Максим Гірний, нападник "Епіцентру"

Максим Гірний (№99) є вихованцем львівських Карпат.

Барбоса да Сілва заробив для своєї команди пенальті в ворота Карпат.

Епіцентр здобув важливу перемогу над Карпатами з рахунком 2:0.

Читайте також: «Епіцентр» на останніх хвилинах здолав ФСК «Маріуполь»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую