ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» на останніх хвилинах здолав ФСК «Маріуполь»

Спорт 2098
Епіцентр, завдяки одному голу наприкінці матчу, здобув перемогу над ФСК Маріуполь
Епіцентр, завдяки одному голу наприкінці матчу, здобув перемогу над ФСК Маріуполь. Фото: пресслужби ФК Епіцентр

У Дунаївцях пройшов матч 4 туру чемпіонату України серед команд першої ліги.

Кам’янець-Подільський футбольний клуб «Епіцентр» здобув другу поспіль перемогу в чемпіонаті. Сталося це 16 вересня в Дунаївцях, де кам’янчани приймали ФСК «Маріуполь». Усе вирішив один гол, який на 90 хвилині забив бразильський легіонер подолян Барбоса да Сілва.

Матч видався важким для «Епіцентру». Особливо, в першому таймі, коли господарям поля не вдалося взяти під контроль м’яч, а тому певною перевагою володіли маріупольці. Вже після матчу головний тренер «Епіцентру» Сергій Нагорняк сказав: «Хлопці чому не були схожими на себе в першому таймі, бо я трохи помилився з підготовкою до матчу. Тут потрібно визнати, що це десь моя провина. А в другому таймі хлопці дістали з себе резерви, ми зробили заміни та могли забити не один м’яч. Я вдячній команді. Для нас сьогодні було головне результат».

Цікавий той факт, що кам’янчани не лише здобули першу домашню перемогу в чемпіонаті, а й вперше не пропустили. До того ж, не лише у першості, а з часів підготовки до нового сезону. «Те, що ми нарешті не пропустили, це дуже важливо. Особливо, для захисників та воротаря», - каже Сергій Нагорняк.

Про те, що матч був не простим, після гри казав і голкіпер «Епіцентру» Сергій Чернобай. «У першому таймі ми слабше виглядали. У перерві поговорили, вийшли на другий тайм з бійцівським настроєм та довели матч до перемоги», - заявив Чернобай, який у цій грі зміг зберегти ворота своєї команди «сухими».

Тепер в активі «Епіцентру» три перемоги та одна поразка. Попереду на подолян очікує виїзний поєдинок у Львові проти «Карпат». Він запланований на 24 вересня. А ось вдома подоляни гратимуть, попередньо, першого жовтня, коли прийматимуть тернопільську «Ниву».

Читайте також: Злива на Київщині не завадила «Епіцентру» перемогти (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую