ye-logo.v1.2

Волейбол. Хмельницькі команди змагатимуться в чемпіонаті України

Спорт 1573
ВК Поділля гратиме в чемпіонаті України з волейболу серед чоловіків, але матчі вищої ліги відбуватимуться на Львівщині
ВК Поділля гратиме в чемпіонаті України з волейболу серед чоловіків, але матчі вищої ліги відбуватимуться на Львівщині. Фото: з архіву

Чоловічі та жіночі клуби заявилися до нової першості, але свої матчі проводитимуть в іншій області.

Сьогодні, 21 жовтня, стартує новий чемпіонат України з волейболу серед жінок у «Першій лізі – ДМАРТ». І жіночий волейбольний клуб «Новатор» є серед учасників першості. Також у Федерації волейболу України оприлюднили список чоловічих клубів, які змагатимуть у «Вищій лізі – ДМАРТ». І серед них – хмельницьке «Поділля».

«Розпочинаємо підготовку до змагань, - каже головний тренер «Поділля» Роман Ковальчук. – Щоправда, чемпіонат у нас розпочнеться в грудні, а всі матчі, попередньо, будуть проходити на Львівщині в Хирові. Формат такий – 10 команд борються за потрапляння до четвірки кращих, які потім розіграють між собою нагороди».

Ну, а для волейболісток «Новатора» сезон розпочинається вже сьогодні. У стартовому поєдинку хмельничанки зіграють із командою «Рись-ДЮСШ» зі Стрия Львівської області. Матчі жіночої першості також відбуватимуться в Хирові. Також ряд поєдинків проводитимуть у Снятині Івано-Франківської області.

Читайте також: Кубок України з волейболу серед ветеранів: усі хмельницькі команди в призерах

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую