ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу серед ветеранів: усі хмельницькі команди в призерах

Спорт 3024
Усі хмельницькі команди, які взяли участь у Кубку України з волейболу серед ветеранів, стали призерами змагань. А три з них - переможцями
Усі хмельницькі команди, які взяли участь у Кубку України з волейболу серед ветеранів, стали призерами змагань. А три з них - переможцями. Фото: facebook.com/khmelnytska.khmelnychanka

У Хмельницькому вперше провели подібні змагання.

Цьогорічний Кубок України з волейболу серед ветеранів зібрав 38 команд з 14 регіонів країни. Вони протягом декількох днів змагалися в різних вікових категоріях, і цей турнір став не лише дебютним для Хмельницького, а й першим для деяких хмельницьких команди.

«Ще ніколи в нашому місті не проходив Кубок України з волейболу серед ветеранів. Та й вперше наше місто було представлене в семи вікових групах, - розповів сайту «Є» начальник міського управління молоді та спорту Сергій Ремез. – І приємно, що усі наші команди стали призерами змагань».

Другий рік поспіль Кубок України серед жінок у категорії 35+ виграли хмельничанки. А ось дебютні змагання для жіночої команди 40+ завершилися срібними медалями.

Серед чоловіків віком 40+ та 45+ перемога також була за хмельничанами. Хмельницькі команди 60+ та 65+ стали срібними призерами, а у категорії 50+ хмельничани посіли третє місце. «І хоч у складі команд 60+ та 65+ є призери попередніх розіграшів Кубка України, але тоді ці гравці були значно молодшими, а тому нині вони вперше стали призерами у цих вікових категоріях. Як власне й інші наші команди. Лише для жіночої команди 35+ цьогорічна перемога стала другою, для інших наших ветеранів волейболу – це були дебютні медалі», - сказав Сергій Ремез.

Читайте також: Чотири кращі команди області зіграли в благодійному турнірі з футболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую