ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» вдруге переміг «Карпати»

Спорт 1576
Епіцентр вдруге в нинішньому чемпіонаті здлолав львівські Карпати. Цього разу в Дунаївцях
Епіцентр вдруге в нинішньому чемпіонаті здлолав львівські Карпати. Цього разу в Дунаївцях. Фото: https://fckarpaty.org.ua/

Кам’янчани, маючи проблеми через захворюваність футболістів, змогли здолати львівську команду.

«Безмежно вдячний своїй команді, які не просто виграли цей матч, а «вигризли» його», - саме так після гри 12 туру чемпіонату України з футболу в першому дивізіоні сказав головний тренер кам’янець-подільського «Епіцентра» Сергій Нагорняк. Його команда 11 листопада в Дунаївцях змогла здолати львівські «Карпати» з рахунком 1:0. І це при тому, що перед грою ряд футболістів «Епіцентру» захворіли, а деякі й досі не відновилися від травм. Але це не завадило подолянам, які посідають третє місце в групі «А», вдруге у цьому чемпіонаті переграти львів’ян, які йдуть другими.

«У нас як пороблено щось – перед кожною грою. Перед цією – за два дні до матчу чотири чоловіки з температурою 38. Я не міг змусити вийти їх на поле, але вони самі… Хтось сказав: «Я можу на 20 хвилин», - після матчу пояснював Сергій Миколайович. Та окрім захворілих футболістів, в «Епіцентра» знову не було ще декількох гравців, які вже пропустили ряд ігор через травми. Утім, ті, хто вийшов на поле, дали бій «Карпатам», проявили характер та здобули звитягу. Гол, який вирішив долю поєдинку, був забитий Євгенієм Шевченком на 38 хвилині. Щоправда, слід зауважити, «Карпати» могли відіграти на 52 хвилині, коли ексгравець волочиського «Агробізнеса» Микола Когут опинився наодинці із голкіпером Сергієм Чернобаєм, який також свого часу грав за «Аргробізнес». Микола перекинув м’яч через Сергія і, здавалося, буде гол. Але м’яч влучив у поперечину, після якої приземлився на лінії воріт, а не в воротах. А тому рахунок не змінився – 1:0.

«Карпати» увесь другий тайм намагалися врятуватися від поразки. Та футболісти «Епіцентру» надійно діяли у захисті, намагаючись не лише зберегти переможний рахунок, а й подвоїти його. Утім, забити ще львів’янам команді Нагорняка не вдалося. Але, мабуть, найголовніше, вдалося вистояти перемогу. Не 2:0, як у Львові, а 1:0. Але ж знову перемога і чергові три очки.

«Епіцентр» продовжує боротьбу за вихід до «чемпіонської групи». Далі матч 13 туру в Тернополі проти «Ниви», який пройде 19 листопада. «Я мрію, щоб усі були в строю, - каже Сергій Нагорняк. - Відверто скажу, таке вперше в моїй кар’єрі, ніколи такого не було, щоб протягом двох місяців постійно «випадали» футболісти».

Читайте також: «Епіцентр» переміг «ФСК Маріуполь» (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую