ye-logo.v1.2

Баскетбол. Хмельничани провели свої чергові матчі

Спорт 1526
Нікіта Когут у трьох матчах у Пущі-Водиці приніс БК Хмельницький 62 очки
Нікіта Когут у трьох матчах у Пущі-Водиці приніс БК Хмельницький 62 очки. Фото: з архіву

БК «Хмельницький» зіграв три гри в Пущі-Водиці, що на Київщині.

 У чемпіонаті України з баскетболу серед чоловіків у вищій лізі пройшли поєдинки регулярної першості в групі 1, в якій виступає баскетбольний клуб «Хмельницький». Хмельничани, які вже провели два матчі (поступившись та вигравши в «Інваспорт-ДЮСШ-5» із Дніпра, ще один матч проти дніпрян не відбувся через тривалу повітряну тривогу), цього разу свої поєдинки проводили в Пущі-Водиці. І в двох поєдинках поступилися, ще в одному – були сильнішими за суперника.

Спочатку хмельничани зіграли зі столичним «Селф Мейд Баскетом». Перші дві чверті були на користь команди Ганни Шликової, а ось після великої перерви… Команда з Києва змогла переломити хід гри та здолати БК «Хмельницький» з загальним рахунком 97:75.

Ще в одному матчі суперником хмельницької став один лідер групи 1 БК «Житомир». У цій грі житомиряни впевнено здолали хмельницьку молодь з рахунком 86:48.

18 грудня БК «Хмельницький» провів ще один матч – тепер проти «Віннницьких зубрів». Вигравши у першій чверті з мінімальною перевагою 12:10, хмельничани у другій десятихвилинці збільшили рахунок до 35:26. У наступних двох четвертях точилася доволі рівна боротьба, яка завершилася тим, що фінальна сирена зафіксувала перемогу хмельничан з рахунком 72:62.

Отож, БК «Хмельницький» в вищій лізі провів вже 5 матчів, в яких має 2 перемоги. Тож у турнірній таблиці групи 1 хмельничан посідаю четверте місце. Попереду команди з Києва, Дніпра та Житомира.

Читайте також: Волейбол. «Поділля», задіявши в якості гравців тренерів, виграло свої матчі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую