ye-logo.v1.2

Хмельничанка в складі команди здобула бронзову медаль з лижної акробатики

Спорт 1645
Наших спортсменів випередили лише команди США та Китаю
Наших спортсменів випередили лише команди США та Китаю. Фото: з фейсбуку Ольги Полюк

Це перша нагорода українських спортсменів у командних змаганнях з цієї дисципліни.

Кілька днів тому в грузинському Бакуріані стартував чемпіонат світу з фристайлу і сноубордингу. Третю сходинку у змаганнях з лижної акробатики посіла українська команда. У її складі була хмельничанка Ольга Полюк. Про це розповіли представники Національного олімпійського комітету України.

За їх інформацією, у склад української команди з лижної акробатики Анастасія Новосад, Дмитро Котовський, Олександр Окіпнюк. А також — Ольга Полюк і Максим Кузнєцов, які були у статусі запасних.

Українські спортсмени, з четвертим результатом кваліфікувавшись у фінал, на вирішальній стадії зуміли покращити свій показник. З 255,56 балами вони вибороли бронзу. Нашу команду випередили лише представники США (331,37) та Китаю (320,71).

«Відзначимо, що для усіх це перша в кар’єрі медаль на чемпіонатах світу. А для української збірної — перша саме у командних змаганнях і третя в історії загалом після срібла Олександра Абраменка (2019 рік) і бронзи Ольги Волкової (2011 рік)», — зазначили у Національному олімпійському комітеті України.

Читайте також: Через травму хмельничанка Марина Бех-Романчук достроково завершила зимовий сезон

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую