ye-logo.v1.2

Футбол. Один із старожилів «Поділля» став гравцем ФК «Епіцентр»

Спорт 2747
Андрій Ліповуз (ліворуч) та Андрій Беженар - тепер одноклубники
Андрій Ліповуз (ліворуч) та Андрій Беженар - тепер одноклубники. Фото: з архіву

Вже найближчої суботи, 22 квітня, Андрій Ліповуз може дебютувати в складі нової команди.

25-річний півзахисник Андрій Ліповуз, який з 2016 року грав за хмельницький футбольний клуб «Поділля», став гравцем кам’янець-подільського «Епіцентра». Про це 20 квітня повідомила пресслужба ФК «Епіцентр».

Андрій Ліповуз, який народився в Хмельницькому, усю свою кар’єру грав за місцеві команди. На юнацькому рівні – за ДЮСШ №1, а згодом і «Поділля». У «дорослому» футболі – за «Поділля». Лише в 2012 році провів 5 ігор у чемпіонат України U14 за «ВІК-Волинь» з Володимира-Волинського – міста, яке в 2021 році перейменували у Володимир.

Із 2016 по 2021 роки Андрій Ліповуз в складі хмельницького «Поділля» на професіональному рівні провів 129 поєдинків, з яких 122 – у стартовому складі. Відзначився опорний півзахисник 11 забитими голами.

Свій крайній матч на професійному рівні Андрій провів 12 жовтня 2021 року, коли «Поділля», завдяки голу саме Ліповуза, на виїзді здолало «Ужгород» з рахунком 1:0.

Вже 22 квітня Андрій Ліповуз може повернутися в професійній футбол. Адже цього дня «Епіцентр» в Кам’янці-Подільському проведе матч 3 туру другого етапу чемпіонату України в першій лізі. Суперником кам’янчан стане запорізький «Металург». До слова, востаннє стадіон імені Тонкочеєва в Кам’янці-Подільському приймав матчі першої ліги ще в 1996 році.

Читайте також: «VAR» у матчі «Епіцентра» та чергова втрата очок

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую