ye-logo.v1.2

Антон Балакай – чемпіон Європи з футболу, три волейболістки – призерки Євро Ліги

Спорт 1872
Антон Балакай став чемпіоном Європи з футболу з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП
Антон Балакай став чемпіоном Європи з футболу з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП. Фото: зі сторінки хмельницького регіонального центру «Інваспорт» в фейсбуці

Спортсмени з «Інваспорту» успішно виступили на міжнародних змаганнях.

Збірна України з футболу серед спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу стала чемпіоном Європи! Змагання, які пройшли в Італії, стали тріумфом для наших футболістів. Серед них – і Антон Балакай з Кам’янеччини. У вирішальному поєдинку Україна здолала Англію з рахунком 3:0, а один із голів у ворота суперника на свій рахунок записав Антон Балай, який минулого року грав у чемпіонаті Хмельницької області з футболу за ФК «Дунаївці».

Зазначимо, що паралімпійська збірна України стала вшосте в історії чемпіоном Європи. Стільки ж разів наша команда вигравала і чемпіонат світу.

А в Польщі завершився міжнародний турнір «Євро Ліга» з волейболу сидячи серед жіночих команд. У складі збірної України, як повідомили в хмельницькому регіональному центрі «Інваспорт», були і представниці Хмельниччини: Кароліна Дімітрішина, Анастасія Владичинська, Андріана Долина, а також разом із ними їх особистий тренер Ольга Погорецька.

Наші волейболістки дійшли до фіналу змагань, де зіграли з командою Словенії. Вигравши у стартовій партії 25:22, у наступних трьох сильнішими були суперниці. Тож Словенія перемогла 3:1. А збірна України стала срібною призеркою змагань.

Читайте також: Футбол. «Колос» завершив виступи в аматорській першості

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую