ye-logo.v1.2

Футбол. «Колос» завершив виступи в аматорській першості

Спорт 1692
Колос із Полонного, вигравши групу 1 аматорського чемпіонату, зупинив свою переможну ходу в 1/4 фіналу
Колос із Полонного, вигравши групу 1 аматорського чемпіонату, зупинив свою переможну ходу в 1/4 фіналу. Фото: зі сторінки ФК Колос у фейсбуці

Команда з Полонного зупинилася на стадії 1/4 фіналу змагань.

У чемпіонаті України з футболу серед аматорів змагання добігають до свого завершення. Після групових етапів, команди змагаються у плей-оф за нагороди чемпіонату. І єдиний представник Хмельниччини в аматорський першості України, срібний призер чемпіонату області 2022 року «Колос» із Полонного не зміг дійти до фіналу.

Команда з Полонного в 1/4 фіналу грала проти «Олімпії» з Савинців. У першій грі на Полтавщині «Олімпія» виявилася сильнішою, перемігши з рахунком 2:0. Утім, «Колос» мав шанси пройти далі. Адже в матчі-відповіді, який відбувся 10 червня в Полонному, клуб із Хмельниччини майже до останнього зберігав для себе комфортну перевагу в три голи. До 85 хвилини «Колос» перемагав з рахунком 4:1 (за полонську команди двічі забив Куліш, ще по голу забили Костенко та Нікітчук). Але саме на 85 хвилині Кунєв забив у ворота господарів гол і рахунок став 4:2. За регламентом змагань, якщо обидві команди забили однакову кількість м’ячів у двох іграх, до наступного етапу виходить команда, яка забила більше м’ячів на чужому полі. І це «Олімпія».

«Колос» припиняє свої виступи в аматорській першості Україні. Тепер команда зосередиться на обласній першості, яка триває. У ній команда з Полонного в шести матчах має 100 відсотковий результат – усі перемоги. Попереду – гра 7 туру 14 червня в Хмельницькому проти «Поділля».

Читайте також: «Епіцентр» завершив сезон перемогою

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую