FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
19 Травня, 2024

Футбол. «Поділля» - «Колос»: заключний спаринг перед початком сезону (ФОТО)

Ігор Карпенко вивів Поділля перед урахунку проти Колоса на 30 хвилині матчу. Фото: автора

Хмельничани зіграли зі срібним призером чемпіонату області-2022 та здобули перемогу.

Сьогодні, 24 липня, хмельницьке «Поділля» провело товариський матч, який став хаключним у рамках підготовки до чемпіонату України з футболу в першій лізі. Суперником хмельничан став срібний призер чемпіонату області, учасник аматорської першості України «Колос» з Полонного. І «Поділля», яке вже 29 липня зіграє свій перший офіційний матч у чемпіонаті України, перемогло з рахунком 3:0.

Забігаючи наперед зауважимо, що «Колос», по суті, лише розпочинає підготовку до аматорського чемпіонату України. Адже в чемпіонат області перерва, в якому команда з Полонного йде на першій позиції, а всеукраїнські змагання стартують приблизно на початку серпня. А тому тренерський штаб команди з Полонного в цій грі задіяв ряд гравців, яких переглядає. Серед них і голкіпер, який у першому таймі не раз рятував свою команду від голу. «Поділля» ж вже цього тижня почне змагатися в першій лізі ПФЛ, але тренери команди все одно продовжують не лише шукати футболістів, які підсилять гру команди, а й награвати комбінації та пробувати гравців на різних позиціях. Крім цього, через проблеми зі здоров'ям деякі нові футболісти хмельницької команди сьогодні не змогли зіграти.

Утім, саме «Поділля» домінувало в цій грі. Вже на 2 хвилині Станіслав Василенко завдав першого удару в матчі, але він був повз ворота. А згодом на 11 та 15 хвилинах гості відповіли ударами Миколи Коляди та Андрія Наконечного. Перший – не точний, з другим – впорався голкіпер господарів Антон Задерейко, який перевів м'яч на кутовий. Та згодом саме Василенко міг відкривати рахунок, пробиваючи через себе з метрів восьми. Але ж повз ворота. Ще через кілька хвилин, після удару того ж таки Василенко, «Колос» врятував голкіпер.

І все таки «Поділля» забило. Сталося це на 30 хвилині, коли помилився один із захисників гостей і Ігор Карпенко, вийшовши віч-на-віч із голкіпером «Колоса», відкрив рахунок у матчі 1:0.


Віталій Костишин, головний тренер Поділля.

Сергій Бадрак, головний тренер Колоса з Полонного.

Після перерви наставники обох команд почали проводити заміни. А гостям так і не вдалося вразити ворота суперника. Натомість, «Поділля» забило ще двічі. Зокрема, на 63 хвилині матчу Ярослав Доброхотов прострелив на Карпенка, з ударом якого впорався голкіпер, але на добивання першим був Василенко і рахунок став 2:0. А згодом, на 80 хвилині Іван Оробець замкнув флангову передачу Євгена Бикова – 3:0.

Тепер «Поділля» зосередиться на підготовці до виїзного матчу 1 туру в першій лізі проти івано-франківського «Прикарпаття», який розпочнеться 29 липня о 15:00. А «Колос» продовжиться підготовку до старту в аматорський першості, другого кола чемпіонату Хмельниччини, а також Кубка області.

До вашої уваги фото з матчу «Поділля» - «Колос»:


Читайте також: У Хмельницькому провели футбольний матч пам'яті Віталія Балицького (ФОТО)