ye-logo.v1.2

Сімейні змагання з тенісу: у Хмельницькому відбудеться спортивний благодійний захід

Спорт 1215
Для участі в змаганнях потрібно зареєструвати команду з одного дорослого та однієї дитини до 25 серпня
Для участі в змаганнях потрібно зареєструвати команду з одного дорослого та однієї дитини до 25 серпня. Фото: ілюстративне freepik.com

В рамках спортивного фестивалю відбудуться змагання для гравців з досвідом, а також пройде майстерклас для початківців.

Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради запрошує всіх охочих взяти участь у благодійному спортивно-сімейному заході «FAMILY FEST-2023».

До змагань з тенісу в парному розряді запрошують гравців з досвідом гри. А для тих, хто хоче спробувати власні сили в цьому виді спорту, але ще ніколи не тримав ракетку в руках, організатори влаштують майстерклас.

Для участі в змаганнях потрібно зареєструвати команду з одного дорослого та однієї дитини. Для учасників передбачено дві вікові категорії: дорослий з дитиною до 12 років, дорослий і дитина до 10 років.

Благодійний захід відбудеться у суботу, 26 серня, за адресою: вулиця Прибузька, 3/1. Початок змагань заплановано на 09.30, майстер-клас розпочнеться о 10.00.

Участь у заході за благодійний донат. Всі зібрані кошти будуть передані проєкту «1000 дронів-камікадзе» від Благодійного фонду «Волонтери Поділля».

Передбачена попередня реєстрація до 18 години 25 серпня. Деталі та додаткова інформація за номером телефону 067 382 86 50.

Читайте також: До Дня Незалежності в Хмельницькому покажуть українську документальну стрічку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую