FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
13 Травня, 2024

Футбол. Кам'янець-подільський «Епіцентр» здобув вольову перемогу в Тернополі (ФОТО)

Нива та Епіцентр зійшли в Тернополі, й перемогу здобула команда з Хмельниччини. Фото: автора

У першій лізі пройшли матчі 14 туру.

Вчора, 28 жовтня, ще один представник Хмельниччини в Професіональній футбольній лізі – кам'янець-подільський «Епіцентр», провів свій матч чергового туру. Кам'янчани грали в Тернополі проти «Ниви», де, поступаючись в рахунку, змогли завершити поєдинок на свою користь.

Вже на початку матчу кам'янчани самі створили собі проблеми, адже дозволили «Ниві» відкрити рахунок після розіграного кутового на 4 хвилині. Гол забив Андрій Зінь і рахунок став 1:0. «Дуже важка гра. Пропустили, як завжди, швидкий гол через неуважність при стандартному положенні, - після матчу сказав головний тренер «Епіцентра» Сергій Нагорняк. – Але після цього моменти біля наших воріт завершилися».

У Тернополі "Нива" приймала кам'янець-подільський "Епіцентр".

Поступаючись у рахунку, гості почали докладати максиму зусиль, щоб якнайшвидше відігратися. Та, як сам після зауважив Сергій Нагорняк, останнім часом його команда створює багато моментів, ось тільки реалізувати їх не може. Так було і в Тернополі. Утім, в першому таймі щонайменше тричі «Ниву» від голів рятував голкіпер Максим Механів. Тож на перерву пішли за мінімальної переваги тернополян.

"Епіцентр" зіграв у темно-синій формі, а "Нива" - в жовтій.

У другому таймі Механів продовжив на «відмінно» захищати ворота «Ниви». І, якби його команді вдалося б виграти цей матч, його неодмінно можна було назвати героєм поєдинку. Але… Футболісти «Епіцентра» не зупинялися і на 62 хвилині й Механів був безсилим, коли Владислав Мороз головою влучно пробив – рахунок став 1:1. А згодом свою індивідуальну майстерність продемонстрував Сергій Стень, який на 87 хвилині увірвався в штрафний майданчик господарів та потужно пробив по під руку голкіпер 1:2.

У заключні хвилини «Нива» намагалася врятуватися від поразки, але кам'янчани надійно грали та довели матч до логічного завершення. Отож, «Нива» - «Епіцентр» 1:2.

Нагадаємо, інші два представники Хмельниччини в першій лізі, свій матч 14 туру проводили 27 жовтня в Хмельницькому. В обласному дербі «Поділля» поступилося волочиському «Агробізнесу» з рахунком 0:1.

Тож тепер «Агробізнес» із 23 очками посідає 2 місце, «Епіцентр» - із 21 балом йде четвертим. А «Поділля» поки що восьме з 13 очками.

У 15 турі «Агробізнес» 3 листопада в Волочиську прийматиме тернопільську «Ниву». А «Епіцентр» 4 листопада в Кам'янці-Подільському зіграє з лідером першості львівськими «Карпатами». «Поділля» свій матч також зіграє 4 листопада – в Хмельницькому проти ФК «Хуст».

До вашої уваги фото з матчу «Нива» - «Епіцентр»:

Сергій Стень активно діяв на лівому фоанзі півзахисту Епіцентра.

Андрій Ляшенко зіграв на правому фланзі півзахисту Епіцентра.

Матч у Тернополі між Нивою та Епіцентром був важким для обох команд.

Сергій Стень вже має в активі 5 забитих голів у чемпіонаті.

Читайте також: «Епіцентр» - «Поділля»: подільське дербі, в якому забили чотири голи