ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Поділля»: подільське дербі, в якому забили чотири голи

Спорт 1934
Матч у Кам
Матч у Кам'янці-Подільському, в якому Епіцентр приймав Поділля, завершився внічию 2:2. Фото: facebook.com/fcpodillya

Хмельничани, проявивши характер, змогли здобути заліковий бал у грі проти кам'янчан.

20 жовтня в першій лізі чемпіонату України з футболу в групі «А» відбувся матч, в якому «Епіцентр» у Кам'янці-Подільському приймав хмельницьке «Поділля». Обласне дербі виявилося цікавим та результативним. Адже команди забили чотири голи. Утім, переможця вони не виявили, оскільки поєдинок завершився внічию 2:2.

Як сказав після гри головний тренер ФК «Епіцентр» Сергій Нагорняк: «Не шукайте в футболі логіку». Це про те, що його команди майде весь матч контролювала хід поєдинку, атакувала та навіть вела в рахунку 2:0. Але втримати перемогу не змогла. Натомість головний тренер «Поділля» Віталій Костишин залишився задоволений результатом, адже його команда змогла відіграти два м'ячі. А от щодо гри… «Самою грою не задоволений, поки що ми не можемо грати в якісний футбол, в який би хотілося», - сказав після нри Віталій Володимирович.

Кам'янчани вже за перші хвилин 20 мали щонайменше два моменти, щоб відкрити рахунок, але не реалізували їх. Згодом мали ще два, але нулі на табло зберегілася до 45+1 хвилини, коли Андрію Беженару все таки вдалося вразити ворота суперника. А йог успіх на 53 хвилині продовжив Данило Кравчук, коли відзначився дальнім влучним ударом – 2:0.

Та під завісу матчу «Поділлю» вдалося відігратися. Спочатку на 79 хвилині швидшим на добиванні був Станіслав Василенко, а згодом він же заробив ще пенальті, яке на 87 хвилині реалізував Євген Задоя. «Віддати належне команді суперника, вони з нічого забили нам два м'ячі», - після матчу сказав Сергій Нагорняк.

Отож, нічия 2:2.

Ще один представник Хмельниччини в першій лізі свій мсатч 13 туру зіграє 21 жовтня в Волочиську. «Агробізнес» прийматиме «Хуст» із Закарпаття.

Ну, а «Поділля» свій наступний пождинок проведе 27 жовтня в Хмельницькому проти «Агробізнеса». «Епіцентр» - 28 жовтня в Тернополі зіграє проти «Ниви».

Читайте також - «Агробізнес» - «Епіцентр»: обласне дербі, яке не виявило переможця (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую