FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
11 Травня, 2024

Футбол. Новачки «Агробізнеса», підготовка «Епіцентра» та «тиша» зі стану «Поділля»

Максим Войтіховський, який виступав за хмельницьке Поділля, став гравцем Агробізнеса. Фото: з архіву

Вже два клуби Хмельниччини з трьох розпочали підготовку до другої частини чемпіонату в першій лізі.

Зимова перерва в першості України з футболу серед професійних футбольних клубів триває. Утім, переважна більшість команд вже готується до другої частини чемпіонату, яка має стартувати, попередньо, 23 березня. Підготовка розпочалася і двох клубах з Хмельниччини – «Агробізнесі» та «Епіцентрі». Ще в одному – «Поділлі» – футболісти поки не приступили до занять.

«Агробізнес» ще 23 січня вийшов із відпустки та почав готуватися в рідному Волочиську. Команда вже навіть зіграла один контрольний матч – у Винниках 31 січня зі стрийською «Скалою 1911», який завершився внічию 1:1. Поповнили ряди клубу з Волочиська ще двоє гравців. Обидва – нападники - це Максим Войтіховський з «Поділля» та Дмитро Касімов із кременчузького «Кременя». Нагадаємо, раніше «Агробізнес» підписав вже ексзахисника тернопільської «Ниви» Роману Сливу. Далі на команду Олександра Чижевського очікує другий спаринг – 4 лютого проти львівського «Руху-2».

Кам'янець-подільський «Епіцентр» також вийшов з відпустки. Вчора, першого лютого, в Києві команда розпочала перші навчально-тренувальні збори, які триватимуть до 12 лютого. На них «Епіцентр» запланував два контрольні матчі. 10 лютого кам'янчани зіграють проти «Чайки» з Петропавлівської-Борщагівки, а 12 лютого – зі «Штурмом» з селища Іванків Київської області. Щодо кадрових питань – то в «Епіцентр» все без змін. Жоден футболіст не пішов з команди, а новачків теж немає. До слова, півзахисник Андрій Ліповуз, контракт якого завершився наприкінці минулого року, підписав угоду ще на рік.

А ось хмельницьке «Поділля», яке під час зимової паузи вже залишилися без Максима Войтіховського, Євгена Задої, Станіслава Василенка, Валерія Болденкова, Іллі Коваленка та Євгена Бикова, поки не вийшло з відпустки. Коли команда розпочне підготовку до весняної частини першості – поки в клубі не коментують. Утім, є ймовірність того, що це станеться вже наступного тижня.

Читайте також: «Епіцентр» та «Агробізнес» визначилися з зимовими контрольними матчами