ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» залишилося ще без кількох футболістів, в «Агробізнесі» вже є перший новачок

Спорт 3698
Один із лідерів ФК Поділля Євген Задоя став гравцем ФСК Маріуполь
Один із лідерів ФК Поділля Євген Задоя став гравцем ФСК Маріуполь. Фото: з архіву

Команди з Хмельниччини невдовзі мають розпочати активну підготовку до весняної частини чемпіонату.

Поки в першості України з футболу в першій лізі зимова перерва, футбольні клуби вже активно працюють над вирішенням кадрових питань. Щоправда, з боку клубів Хмельниччині такої активності не спостерігається. Утім, все є одно вже є певні зрушення.

Зокрема, волочиський «Агробізнес» вже має одного нового футболістам. Ним став Роман Слива, який восени виступав за тернопільську «Ниву». До того ж 23-річний захисник має досвід виступів за львівські «Карпати» та «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини. Провів і 36 матчів за збірні України U-17 та U-19. Зауважимо, що по завершенні осінньої частини чемпіонату «Агробізнес» залишили троє гравців – Назар Грицак, Влад Зоренко та Максим Тяпкін.

Хмельницьке «Поділля», яке раніше призупинило співпрацю з Іллею Коваленком та Євгеном Биковим, а також повернуло до «Оболоні» орендованого Станіслава Василенка, залишилося ще без двох футболістів. Зокрема, захисник Валерій Болденков став гравцем івано-франківського «Прикарпаття». А ось кращий гравець листопада за версією вболівальників «Поділля», півзахисник Євген Задоя перейшов у ФСК «Маріуполь».

Ще один першоліговий клуб – кам'янець-подільський «Епіцентр», поки що, офіційно, не має ні кадрових втрат, ні нових гравців. Щоправда, й досі не зрозуміло, чи навесні за команду виступатиме Андрій Ліповуз, контракт якого завершився в грудні. Новий він не підписав, але і до іншої команди поки що не перейшов. 

Нагадаємо, «Агробізнес» вже 23 січня збереться в Волочиську, де розпочне готуватися до чемпіонату. «Епіцентр» - із 1 лютого тренуватиметься в Києві. Команди вже запланували контрольні матчі, про які сайт «Є ye.ua» вже повідомляв. Коли вийде з відпустки «Поділля» - поки офіційної інформації немає.

Чемпіонат у першій лізі має відновитися 23 березня. «Епіцентр» та «Агробізнес» на другому етапі змагань гратимуть у групі «Чемпіонська», а «Поділля» - у групі «Вибування».

Читайте також: У Хмельницькому попрощалися з відомим футболістом Богданом Шершуном

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую