ye-logo.v1.2

Футбол. Новачки «Агробізнеса», підготовка «Епіцентра» та «тиша» зі стану «Поділля»

Спорт 2666
Максим Войтіховський, який виступав за хмельницьке Поділля, став гравцем Агробізнеса
Максим Войтіховський, який виступав за хмельницьке Поділля, став гравцем Агробізнеса. Фото: з архіву

Вже два клуби Хмельниччини з трьох розпочали підготовку до другої частини чемпіонату в першій лізі.

Зимова перерва в першості України з футболу серед професійних футбольних клубів триває. Утім, переважна більшість команд вже готується до другої частини чемпіонату, яка має стартувати, попередньо, 23 березня. Підготовка розпочалася і двох клубах з Хмельниччини – «Агробізнесі» та «Епіцентрі». Ще в одному – «Поділлі» – футболісти поки не приступили до занять.

«Агробізнес» ще 23 січня вийшов із відпустки та почав готуватися в рідному Волочиську. Команда вже навіть зіграла один контрольний матч – у Винниках 31 січня зі стрийською «Скалою 1911», який завершився внічию 1:1. Поповнили ряди клубу з Волочиська ще двоє гравців. Обидва – нападники - це Максим Войтіховський з «Поділля» та Дмитро Касімов із кременчузького «Кременя». Нагадаємо, раніше «Агробізнес» підписав вже ексзахисника тернопільської «Ниви» Роману Сливу. Далі на команду Олександра Чижевського очікує другий спаринг – 4 лютого проти львівського «Руху-2».

Кам'янець-подільський «Епіцентр» також вийшов з відпустки. Вчора, першого лютого, в Києві команда розпочала перші навчально-тренувальні збори, які триватимуть до 12 лютого. На них «Епіцентр» запланував два контрольні матчі. 10 лютого кам'янчани зіграють проти «Чайки» з Петропавлівської-Борщагівки, а 12 лютого – зі «Штурмом» з селища Іванків Київської області. Щодо кадрових питань – то в «Епіцентр» все без змін. Жоден футболіст не пішов з команди, а новачків теж немає. До слова, півзахисник Андрій Ліповуз, контракт якого завершився наприкінці минулого року, підписав угоду ще на рік.

А ось хмельницьке «Поділля», яке під час зимової паузи вже залишилися без Максима Войтіховського, Євгена Задої, Станіслава Василенка, Валерія Болденкова, Іллі Коваленка та Євгена Бикова, поки не вийшло з відпустки. Коли команда розпочне підготовку до весняної частини першості – поки в клубі не коментують. Утім, є ймовірність того, що це станеться вже наступного тижня.

Читайте також: «Епіцентр» та «Агробізнес» визначилися з зимовими контрольними матчами

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую