ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло свій другий контрольний матч у міжсезонні

Спорт 1088
Один із голів у ворота Буковини забив Віталій Каверін
Один із голів у ворота Буковини забив Віталій Каверін. Фото: з архіву

Хмельничани в Чернівцях зустрілися з «Буковиною».

Сьогодні, 16 лютого, хмельницьке «Поділля» в Чернівцях зіграло товариський матч проти «Буковини». Гості вели в рахунку 0:2, але матч завершився звитягою господарів 3:2.

У першому таймі жодній з команд не вдалося вразити ворота суперника. А ось вже на старті другої половини матчу – на 48 хвилині, Віталій Каверін, скориставшись помилкою захисника «Буковини», зміг відкрити рахунок у грі. Ще через 8 хвилин «Поділля» забило вдруге – після подачі з кутового, гол забив Олег Вермієнко.

Зберегти перевагу в два м'ячі не вдалося. На 67 хвилині Віталій Фарасеєнко скоротив відставання в рахунку. А на 74 міг оформити дубль, коли пробивав пенальті у ворота хмельничан. Та не зміг переграти голкіпера «Поділля» Богдана Петриченка. Утім, на 80 хвилині «Буковина» все таки відігралася. А під завісу матчу забила ще й переможний гол – 3:2.

«Нічого страшного не сталося. Я задоволений сьогоднішнім спарингом, - в коментарі сайту «Є ye.ua» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Адже ми перші 60 хвилин матчу доволі непогано виглядали, навіть вели в рахунку 2:0. Але потім почали робити заміни – випускали нашу молодь та гравців, які приїхали на перегляд. Ось їм і не вистачило ні досвіду, ні концентрації. Тому, в загальному, ми отримали хорошу інформацію для роздумів. Будемо і надалі підтягувати наших молодих футболістів. Тож попереду ще багато роботи, процес підготовки триває».

Вже 18 лютого «Поділля» зіграє черговий контрольний матч у Боричівці Тернопільської області проти ФК «Подоляни».

Читайте також: Тренер «Поділля» прокоментував перший матч своєї команди

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую