ye-logo.v1.2

Футбол. Тренер «Поділля» прокоментував перший матч своєї команди

Спорт 2041
Віталій Костишин, головний тренер Поділля, у першому спарингу 2024 року в грі проти вінницької Ниви задіяв чимало молодих футболістів
Віталій Костишин, головний тренер Поділля, у першому спарингу 2024 року в грі проти вінницької Ниви задіяв чимало молодих футболістів. Фото: з архіву

Хмельничани у Вінниці зіграли з «Нивою».

 Сьогодні, 13 лютого, хмельницьке «Поділля» провело свій перший поєдинок у 2024 році. Зіграли в Вінниці проти «Ниви». Господарі перемогли з рахунком 2:1. Гол в складі хмельничан забив Андрій Дурдас.

«Було важко, хлопці ще не готові, - в коментарі сайту «Є ye.ua» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Але зазначу, що ми на гру свідомо не брали Дмитра Пріхну, Ігоря Карпенка, Сергія Сімініна, Ярослава Доброхотова, Дмитра Непогодова та Кирила Костенка. Вони залишилися в Хмельницькому. Сьогодні переглянули багато молоді з нашої команди U-19, а також молодих футболістів, які приїхали на перегляд».

«Поділля» лише 7 лютого розпочало підготовку до весняної частини в першій лізі, яка відновиться 23 березня. Хмельничани, здебільшого, займаються фізичною підготовкою, адже для повноцінних тренувань у місті поки що немає футбольного поля. СК «Поділля» та «Локомотив» через погодні умови нині не можуть використовувати. А штучне поле ДЮСШ №1, яке почали реконструювати в 2021 році, через повномасштабне вторгнення в 2022 році, так і не завершене.

Водночас, тренерський штаб «Поділля» спланував вже наступні спаринги своєї команди. Вони пройдуть в інших містах.

Так, 16 лютого «Поділля» в Чернівцях зіграє з «Буковиною», а 18 лютого – на Тернопільщині з «Подолянами». 20 лютого хмельничани в Вінниці проведуть гру проти «Маріуполя». «Будемо поступово награвати склад, - каже Віталій Костишин. – Щодо перегляду потенційних новачків, то будемо ретельніше до цього підходити – якщо буде хтось на ті позиції, які нам потрібно, переглядатимемо. Але в нас є наша молодь, двері для якої відкриті, то ж все залежить від них».

До речі, за словами Віталія Володимировича, «Поділля» вже визначилося і з наступним етапом підготовки. Команда, згідно плану, з 23 лютого проводитиме тренувальні збори на Львівщині – на базі ФК «Рух».

Нагадаємо, ще два першолігові клуби з Хмельниччини – волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр», вже завершили перший етап підготовки. Сьогодні «Агробізнес» вирушив на Закарпаття, а «Епіцентр» з 16 лютого знову готуватиметься в Києві.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую