ye-logo.v1.2

Футбол. Перемоги «Поділля» і «Агробізнеса» та нічия «Епіцентра»

Спорт 4610
Ігор Карпенко відзначився двома голами в матчі Поділля проти Темпа з Львівщини
Ігор Карпенко відзначився двома голами в матчі Поділля проти Темпа з Львівщини. Фото: з архіву

Команди з Хмельниччини продовжують грати контрольні матчі.

Представники Хмельницької області в першій лізі готуються до відновлення першості України з футболу. І цього вік-енду вони зіграли свої чергові спаринги.

Кам'янець-подільський «Епіцентр» на зборах у Києві зіграв із «Кудрівкою-Нивою», яка навесні також виступатиме в першій лізі групі «Чемпіонській», замінивши бузівську «Ниву». Адже команда з Київщини опинилася на межі зникнення, але власники ФК «Кудрівка» з Чернігівщини взяли її під свою опіку. А відтак змінилася не лише назва клубу, а й значно оновився склад.

Кам'янчани першими пропустили гол, але ще до перерви Андрій Ляшенко зрівняв його. У другому таймі Станіслав Кристін вивів подолян вперед у рахунку, але суперник доволі швидко відігрався. Отож, «Епіцентр» зіграв внічию 2:2.

Вже 27 лютого кам'янчани в Києві проведуть черговий спаринг. Цього разу проти друголігового ФК «ЮКСА» з Київщини.

Волочиський «Агробізнес», який перебуває на Закарпатті, сьогодні, 25 лютого, зіграв із ФК «Хуст». Перший тайм цьог опоєдинку завершився з рахунком 0:0. А ось у другому голи Романа Кузьмина та Василя Лойка принесли перемоги команді з Волочиська з рахунком 2:0.

29 лютого «Агробізнес» на Закарпатті зіграє ще один матч. Суперником стане харківський «Металіст».

Хмельницьке «Поділля», яке проводить збори в Винниках, що біля Львову, також 25 лютого зіграло контрольний матч. Суперником хмельничан став представник чемпіонату Львівської області – «Темп» із Відників.

Вже на початку першого тайму хмельничани пропустили два голи. «Хлопці, після двох днів сильного фізичного навантаження, не олразу увійшли в гру, - розповів сайту «Є ye.ua» головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Але, пропустивши два м'ячі, «увімкнулися» та ще до перерви забили чотири голи. А в другому таймі ми випустили молодь».

Матч «Поділля» - «Темп» завершився з рахунком 4:2. Два голи за хмельничан забив Ігор Карпенко, ще по разу відзначилися Кирило Пасічник та Іван Оробець.

Наступний спаринг «Поділля» на Львівщині проведе 27 лютого. Суперником стане «Вікторія» з Сум.

Читайте також: «Поділля» та «Епіцентр» зіграли контрольні матчі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую