ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Епіцентр» зіграли контрольні матчі

Спорт 2095
За відсутності травмованого Дмитра Пріхни, Олександр Цибульник продовжує бути капітаном Поділля
За відсутності травмованого Дмитра Пріхни, Олександр Цибульник продовжує бути капітаном Поділля. Фото: з архіву

Команди з Хмельниччини продовжують готуватися до чемпіонату.

Сьогодні, 20 лютого, два з трьох представників Хмельницької області в чемпіонаті України з футболу в першій лізі зіграли свої чергові контрольні поєдинки.

Хмельницьке «Поділля» в Вінниці протистояло ФСК «Маріуполь», команді, яка навесні змагатиметься з кам'янець-подільським «Епіцентром» та волочиським «Агробізнесом» у групі «Чемпіонській» за вихід до Прем'єр-ліги. Хмельничани ж виступатимуть у групі «Вибування», виборюючи право збереження прописки в першій лізі.

У грі проти «Маріуполя» взяв участь і перший новачок «Поділля» - Кирило Пасічник, з яким уклали угоду. Захисник, якому 30 років, цей чемпіонат розпочинав у складі чернівецької «Буковини». До того ж виступав за клуби з Казахстану, а також «Ужгород», «Скорук» та «Полтаву».

Матч пройшов на зустрічних курсах. Утім, перший тайм завершився внічию 0:0. А ось у другому, коли «Поділля» почало, як і в матчі проти «Буковини», міняти багатьох футболістів… гра хмельничан у захисті «розклеїлася». За 16 хвилин (із 62 по 77 хвилини) «Маріуполь» забив тричі та виграв матч з рахунком 3:0.

Попереду на гравців «Поділля» очікують кілька днів вихідних. А 23 лютого команда вирушить на навчально-тренувальні збори в Львів, де планує зіграти щонайменше два контрольних матчі. За словами головного тренера хмельничан Віталія Костишина, на 25 лютого ще домовляються з потенційним суперником, а 27 лютого «Поділля» зіграє з сумською «Вікторією».

А кам'янець-Подільський «Епіцентр» сьогодні в Києві зіграв із «Дружбою» з Мирівки Київської області. Суперник, який в другій лізі посідає третє місце, цієї зими вже встиг виграти «Меморіал Макарова». Поступаючись у рахунку 2:0 (один із голів мирівчани забили з пенальті), кам'янчани відіграли один гол на 70 хвилині, завдяки голу Сергія Гриня. Але відігратися не змогли. До того ж, пропустили ще раз. Отож, «Дружба» перемогла «Епіцентр» з рахунком 3:1.

Свій наступний спаринг «Епіцентр» планує зіграти 24 лютого проти першолігової «Кудрівки-Ниви».

Ну, а «Агробізнес» вже завтра, 21 лютого, на Закарпатті зіграє черговий контрольний матч. Суперником волочиської команди буде «Буковина» з Чернівців.

Читайте також: Перша перемога «Поділля» та фіаско «Агробізнеса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую