FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
11 Травня, 2024

Футбол. Третя поспіль перемога «Агробізнеса» та п'ята нічия «Епіцентра»

Андрій Ляшенко відзначився за Епіцентр під час спарингу проти Діназа. Фото: з архіву

Клуби з Хмельниччини провели свої чергові контрольні матчі.

Сьогодні, 6 березня, волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» провели товариські матчі. «Агробізнес» грав на Закарпатті, а «Епіцентр» - у Києві.

Для волочиської команди матч проти ФК «Хуст» став восьмим під час підготовки команди до продовження чемпіонату України в першій лізі. І команда Олександра Чижевського здобула третю поспіль перемогу. Ще в першому таймі Максим Войтіховський, реалізувавши пенальті, вивів подолян вперед у рахунку. А в другому «Хуст» хоч і забив один гол, але не зміг звести матч у нічию. Адже команда з Волочиська забила на один м'яч більше – ще один пенальті реалізував Денис Галенков. Отже, «Агробізнес» - «Хуст» 2:1.

Наступний спаринг волочиський «Агробізнес» проведе 9 березня. Суперником стане ФК «Звягіль».

А кам'янець-подільський «Епіцентр» зіграв свій шостий поєдинок у міжсезонні. Цього разу проти ФК «Діназ» із Вишгорода Київської області. Суперник кам'янчан першим відкрив рахунок у грі, але ще до перерви Андрій Ляшенко відновив рівновагу. А ось у другому таймі команди більше не забивали. Тож матч «Епіцентр» - «Діназ» звершився внічию 1:1, яка для подолян стала п'ятою під час підготовки до чемпіонату.

«Епіцентр» продовжує готуватися в Києві, де 13 березня зіграє ще один матч – проти вінницької «Ниви».

Нагадаємо, нещодавно інший представник Хмельниччини в першій лізі – хмельницьке «Поділля», в Івано-Франківську поступилося «Прикарпаттю» з рахунком 2:0.