ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» завершило етап підготовки матчем із «Прикарпаттям»

Спорт 838
Поділля в Івано-Франківську зіграло контрольний матч із Прикарпаттям
Поділля в Івано-Франківську зіграло контрольний матч із Прикарпаттям. Фото: з архіву

Хмельницька команда повернулася до рідного міста.

Футбольний клуб «Поділля» завершив другий етап підготовки до чемпіонату України в першій лізі, який проводив у Винниках Львівської області. І під завісу цих зборів команда в Івано-Франківську провела контрольний матч проти «Прикарпаття».

Хмельничанам не вдалося вразити ворота суперника, тоді як прикарпатці відзначилися двічі. Вже на 7 хвилині «Прикарпаття» заробило пенальті, який реалізував Кос, а в другому таймі на 74 хвилині голом відзначився Барчук. То ж «Прикарпаття» перемогло 2:0. «У цій грі все вирішили наші помилки, - у коментарі сайту «Є ye.ua» розповів головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Але в цілому я залишився задоволений спарингом, ми створили багато моментів. От якби ще реалізували їх… Та в нас ще попереду, потрібно працювати та готуватися далі. Зараз трохи відпочинемо, бо збори були дуже насиченими, тоді продовжимо підготовку».

«Поділля» повернулося в Хмельницький. Футболісти та тренерський штаб отримали кілька днів на відпочинок, після чого знову приступлять до тренувань. Найближчий спаринг на команду очікує, попередньо, 10 березня. Із суперником та місцем проведення гри ще визначаються.

Ще два представники Хмельниччини в першій лізі вже 6 березня проведуть свої чергові контрольні матчі. Кам'янець-подільський «Епіцентр» у Києві зіграє із вишгородським «Діназом», а волочиський «Агробізнес» на Закарпатті проведе спаринг із ФК «Хуст».

Читайте також: Хмельничанка здобула срібло та бронзу на міжнародному турнірі з тенісу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую