ye-logo.v1.2

Футбол. Третя поспіль перемога «Агробізнеса» та п'ята нічия «Епіцентра»

Спорт 656
Андрій Ляшенко відзначився за Епіцентр під час спарингу проти Діназа
Андрій Ляшенко відзначився за Епіцентр під час спарингу проти Діназа. Фото: з архіву

Клуби з Хмельниччини провели свої чергові контрольні матчі.

Сьогодні, 6 березня, волочиський «Агробізнес» та кам'янець-подільський «Епіцентр» провели товариські матчі. «Агробізнес» грав на Закарпатті, а «Епіцентр» - у Києві.

Для волочиської команди матч проти ФК «Хуст» став восьмим під час підготовки команди до продовження чемпіонату України в першій лізі. І команда Олександра Чижевського здобула третю поспіль перемогу. Ще в першому таймі Максим Войтіховський, реалізувавши пенальті, вивів подолян вперед у рахунку. А в другому «Хуст» хоч і забив один гол, але не зміг звести матч у нічию. Адже команда з Волочиська забила на один м'яч більше – ще один пенальті реалізував Денис Галенков. Отже, «Агробізнес» - «Хуст» 2:1.

Наступний спаринг волочиський «Агробізнес» проведе 9 березня. Суперником стане ФК «Звягіль».

А кам'янець-подільський «Епіцентр» зіграв свій шостий поєдинок у міжсезонні. Цього разу проти ФК «Діназ» із Вишгорода Київської області. Суперник кам'янчан першим відкрив рахунок у грі, але ще до перерви Андрій Ляшенко відновив рівновагу. А ось у другому таймі команди більше не забивали. Тож матч «Епіцентр» - «Діназ» звершився внічию 1:1, яка для подолян стала п'ятою під час підготовки до чемпіонату.

«Епіцентр» продовжує готуватися в Києві, де 13 березня зіграє ще один матч – проти вінницької «Ниви».

Нагадаємо, нещодавно інший представник Хмельниччини в першій лізі – хмельницьке «Поділля», в Івано-Франківську поступилося «Прикарпаттю» з рахунком 2:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую