ye-logo.v1.2

Хмельницькі велосипедистки вибороли більше 10 нагород

Спорт 544
Вихованки тренерів-викладачів Тамари Довогополої, Віталія та Вікторії Кондрут здобули нагороди у змаганнях, які відбулися в Києві
Вихованки тренерів-викладачів Тамари Довогополої, Віталія та Вікторії Кондрут здобули нагороди у змаганнях, які відбулися в Києві. Фото: фото з facebook.com/molod.sport.khm

У Києві на відкритому велотреку відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту на треку.

Дві сотні велогонщиків з різних областей України змагалися в столиці не лише на медалі чемпіонату України, а й відбиралися на участь у чемпіонаті Европи. І команда Хмельницької дитячю-юнацької спортшколи №4 виборола 9 бронзових нагород.

Найбільшу кількість медалей здобула Віолета Кондрут. У спринті, гонках «Кейрін» та ГІТ на 500 метрів, командному спринті, а також в гонці «Медесон» (разом із спортсменкою з Черкас). Також вона разом із Уляною Назар, Кариною Фурман та Марією Панчук стали бронзовими призерками в командній гонці.

Крім цього, як повідомили в управлінні молоді та спорту Хмельницької міської ради, відбулися й Всеукраїнські змагання серед молодших юнаків та молодших дівчат. І Вероніка Місінцова в командному спринті з спортсменками з Харківщини стала чемпіонкою України. Також юна вихованка ДЮСШ №4 стала бронзовою призеркою в гонці «Кейрін».

Читайте також: Людмила Оляновська з Яромолинеччини – призерка чемпіонату Європи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую