ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Сім голів у Кам'янці-Подільському та перша неявка в сезоні

Спорт 2409
Ігор Лісніченко з "Адреналіну-ДЮСШ-1" у 5 матчах забив 13 голів
Ігор Лісніченко з "Адреналіну-ДЮСШ-1" у 5 матчах забив 13 голів. Фото: hoff.km.ua

Відбулися матчі 6 туру.

 У чемпіонаті Хмельниччини з футболу відбулися ігри чергового туру. Замість запланованих трьох поєдинків, пройшли два. У Полонному «Колос» мав приймати «Оболонь-Чемерівці», утім… чемерівчани не прибули на матч, а тому їм зарахували технічну поразку.

А ось у Кам'янці-Подільському глядачі стали свідками семи забитих голів. Щоправда, шість з них влетіли у ворота господарів. Вже на 5 хвилині поєдинку місцева «ДЮСШ-2» пропустила перший м'яч від хмельницького «Адреналіну-ДЮСШ-1» - відзначився Ігор Лісніченко. Та вже через 11 хвилин кам'ячани, завдяки влучному удару Ярослава Бабика, зрівняли рахунок. Але нічийних результат довго не протримався. На 20 хвилині гол Кіріла Сторожука, на 34-ій – Ігоря Лісніченка з пенальті та на 36-ій – Ярослава Загороднього «відправили» команду на перерву за рахунку 1:4. А вже в другому таймі хмельничани збільшили свою перевагу – двічі знову відзначився Лісніченко. Отож, матч «ДЮСШ-2» - «Адреналін-ДЮСШ-1» завершився з рахунком 1:6.

У Теофіполі місцева «Іскра-Поділля» приймала «Універ-Динамо-2» з Дунаївців. У цій грі все вирішилося в першому таймі. Гол Олександра Сєрафімова та «дубль» Даніїла Сокальського створили комфортну перевагу господарів. У підсумку, матч так і завершився перемогою «Іскри-Поділля» з рахунком 3:0.

Матчі 7 туру заплановані на 22 червня. «Адреналін-ДЮСШ-1» в Хмельницькому прийматиме «Іскру-Поділля», а «Оболонь-Чемерівці» вдома має зіграти проти «ДЮСШ-2». У Городку «Вікторія» зустрінеться із «Колосом».

Турнірне становище команд після 6 туру:

1. «Адреналін-ДЮСШ-1» - 12 очок (5 матчів)
2. «Іскра-Поділля» - 12 (4)
3. «Колос» - 9 (3)
4. «Універ-Динамо-2» - 9 (5)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 3 (5)
6. «ДЮСШ-2» - 3 (5)
7. «Вікторія» - 0 (5)

Читайте також: Подільські дербі та «новий-старий» формат у першій лізі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую