FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
24 Липня, 2024

Футбол. «Поділля» - «Колос»: спаринг, в якому переглянули молодь (ФОТО)

Попри статус товариського, в матчі Поділля - Колос було багато боротьби. Фото: автора

Хмельничани зіграли черговий контрольний матч.

Сьогодні, 24 липня, хмельницьке «Поділля» провело ще один товариський матч, готуючись до нового сезону. Суперником хмельничан став «Колос» із Полонного, з яким «Поділля» вже грало понад місяць тому. Тоді матч завершився з рахунком 3:0. Нині ж - 3:1.

Тренерські штаби обох клубів в цій грі задіяли чималу кількість молодих футболістів. Переглянули й потенційних новачків. Утім, зіграли в складі обох команд і досвідчені гравці. Хоча, до прикладу, тренерський штаб «Поділля» планував зробити ставку виключно на молодь. Але, враховуючи той факт, що відбулися чергові зміни у старті нового сезону – ймовірно, Кубок України розпочнеться 3 серпня, а чемпіонат у першій лізі – 8 серпня, нині в складі хмельничан все одно вийшло ряд футболістів з умовного «основного» складу.

Поділля зіграло в синій формі, Колос - у жовтій.

І саме молодь хмельничан, по суті, стала автором першого голу в ворота «Колоса». Назар Лис на 27 хвилині в центрі поля поборовся за м'яч із суперником, відібрав його та відпасував на іншого Назара – Гамолова. Той потужного пробив з метрів 20-ти, але полонську команду врятувала стійка. Утім, м'яч відскочив на лінію штрафного майданчика, де вже Кирило Костенко майстерно відправив його в сітку воріт гостей – 1:0.

Але мінімальна перевага господарів протрималася недовго. «Колос» одразу побіг відіграватися і на 31 хвилині влучий постріл Іван Кашперука відновив рівновагу – 1:1.

Вже через сім хвилин «Поділля» знову забило. Цього разу стрімка атака хмельничан завершилася влучним ударом Назара Гамолова – 2:1. Але «Колос» одразу ж міг знову зрівняти рахунок. Утім, Кашперук, замикаючи фланговий простріл, пробив з метрів трьох вище воріт.

Другий тайм не був таким щедрим на моменти, а тим паче на голи. Тренерські штаби обох клубів внесли корективи в гру своїх команд, провели ряд замін, і гра почалася «без воріт». Щоправда, «Поділля» на 72 хвилині претендувало на гол, який забив один із гравців на перегляді, але арбітри зафіксували офсайд.

Ну, а крапку в матчі поставив Іван Оробець, який відзначився на 88 хвилині. Отож, «Поділля» здолало «Колос» 3:1.

Далі в планах хмельничан до старту нового сезону провести ще один спаринг. Із суперником тренерський штаб «Поділля» ще визначається. А ось на «Колос» очікує матч чемпіонату області 27 липня в Дунаївцях проти «Універ-Динамо-2».

До вашої уваги фото з матчу «Поділля» - «Колос»:

Микола Коляда, гравець Колоса, відзначився кількома гострими передачами, які його команда не змогла втілити у гол.

Назар Лис, зішгравши на випередження, розпочав гольову атаку Поділля на 27 хвилині.

Гол Івана Оробця встановив остаточний рахунок у матчі Поділля - Колос - 3:1

Читайте також: «Епіцентр» отримав шанс вийти до Прем'єр-ліги