ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Битва лідерів та інтрига за медалі

Спорт 419
Колос із Полонного залишається єдиною командою в чемпіонаті області, яка ще не втрачала очок
Колос із Полонного залишається єдиною командою в чемпіонаті області, яка ще не втрачала очок. Фото: з архіву

Відбулися матчі 10 туру обласних футбольних змагань.

Центральний поєдинок звітного ігрового дня в чемпіонаті Хмельницької області з футболу пройшов в Полонному. А в Хмельницькому та Городку команди-переслідувачі намагалися скористатися осічкою когось із поточних лідерів першості.

Отож, у «Полонному» «Колос», який поки не втратив жодного залікового пункту, а тому очолює турнірну таблицю, приймав «Іскру-Поділля» з Теофіполя – команду, яка йшла на другій позиції. Тривалий час у центальному поєдинку туру зберігався нічийний рахунок. Утім, у другому таймі господарям вдалося «розпечатати» ворота суперника. На 59 хвилині матчу рахунок у грі відкрив Федір Семенюк. Він же на 76 хвилині оформив ще дубль, втановивши остаточний рахунок у матчі – «Колос» - «Іскра-Поділля» 2:0.

У Хмельницькому «Адреналін-ДЮСШ-1» приймав «Оболонь-Чемерівці». Господарі, в разі успіху, отримували шанс обійти в турнірній таблиці теофіпольчан. І вони ним скористалися. У першому таймі голи Ігоря Лісніченка та Костянтина Лисюка зробили комфортною перевагу в рахунку для хмельничан. Та в другій половині матчу господарі не зупинилися та забили ще тричі – відзначилися Кіріл Сторжук, Ігор Лісніченко та Кіріл Дрезналь. Тож «Адреналін-ДЮСШ-1» здобув «Оболонь-Чемерівці» 5:0.

А в Городку до місцевої «Вікторії» завітав «Універ-Динамо-2» з Дунаївців. Дунаєвчани ще мають теоретичні шанси поборотися за нагороди чемпіонату, тож втрачати очок в грі проти аутсайдера першості не планували. У підсумку здобули прогнозовані три очки. Матч «Вікторія» - «Універ-Динамо-2» завершився з рахунком 1:4. За дунаєвчан по два голи забили Владислав Гиренко та Кирило Кузьмицький, за «Вікторію» одним голом відзначився Вадим Яровий.

Далі на команди очікують поєдинки 11 туру, які заплавновані на 27 липня. «Андреналін-ДЮСШ-1» вдома прийматиме «Вікторію», а «Колос» завітає в Дунавїці. У Теофіполі зійдуться «Іскра-Поділля» та кам'янець-поділська «ДЮСШ-1».

Турнірне становище команд після 10 туру:

1. «Колос» - 24 очки (8 матчів)
2. «Адреналін-ДЮСШ-1» - 19 (8)
3. «Іскра-Поділля» - 19 (9)
4. «Універ-Динамо-2» - 13 (9)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 7 (9)
6. «ДЮСШ-2» - 4 (8)
7. «Вікторія» - 1 (9)

Читайте також: Футбольний матч пам'яті Віталія Балицького пройшов у Хмельницькому (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую