ye-logo.v1.2

Велоспорт. Хмельничанки здобули нагороди чемпіонату та Кубку України

Спорт 245
Змагання з велоспорту пройшли в Вінницькій області
Змагання з велоспорту пройшли в Вінницькій області. Фото: Федерація велосипедного спорту Хмельницької області

Серед здобутків спортсменок – дві золоті, одна срібна та дві бронзових медалі.

 У Вінницькій області пройшов чемпіонат України в командній гонці, в парній гонці, Кубок України в груповій гонці (чоловіки, жінки) з велосипедного спорту (шосе). Хмельниччину на змагання представляли спортсменки з Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №4 та Хмельницької обласної школи вищої спортивної майстерності

«Розпочалися змагання з чемпіонату України у парній гонці. Серед жінок на 25 кілометрів третє місце вибороли Дарина Нагуляк та Анастасія Плоцідим – вихованки Хмельницької ДЮСШ №4 тренерів Віктора та Наталії Мамчурів, - повідомили в федерації велосипедного спорту Хмельницької області. - Зовсім трохи не вистачило, щоб зійти на п'єдестал пошани ще двом нашим спортсменкам. Діана Ситник стала п'ятою в парі із велосипедисткою з Волинської області, а Наталія Сафронюк – восьмою виступаючи разом з представницею міста Києва».

Далі визначали кращих у командній гонці. І Наталія Сафронюк стала срібною призеркою, виступаючи в одній команді з представницями Донецької, Житомирської та Миколаївської областей. А бронзові медалі вибороли Дарина Нагуляк, Анастасія Плоцідим та Діана Ситник. Разом із ними у команді була ще представниця Волинської області.

У заключний змагальний день відбувся Кубок України в груповій гонці на 100 кілометрів (олімпійській дисципліні) в особистому заліку «золото» виборола Дарина Нагуляк. Також золоту медаль у командному заліку здобули Дарина Нагуляк, Анастасія Плоцідим, Діана Ситник та Наталія Сафронюк.

Читайте також: Збірна Хмельниччини з велосипедного спорту виборола 9 медалей на чемпіонаті України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую