ye-logo.v1.2
27 Вересня, 2020

Хто попереду всіх?

Суспільство 1377

У Хмельницькому визначено найкращого кухаря 2010 року

Дев’ятий Хмельницький щорічний  конкурс „Кращий кухар” цьогоріч щедро „частував” компетентне журі та незалежних дегустаторів в готельно-ресторанному комплексі „Колізей”, який нещодавно відкрився у мікрорайоні  Гречани. Ножами, черпаками та власними кулінарними секретами змагалися за титул кухарі відомих закладів громадського харчування міста. А саме: „Батерфляй”, „Оба-на”, „Світанок”, „Кумпанія”, „Меркурій” та „Колізей”. Трохи спізнився, але все одно почастував народних та професійних  дегустаторів наїдками з морепродуктів кухар ка-в’ярні „У Чарлі”. В якості домашнього завдання, кожен кухар презентував одну бенкетну холодну страву на шість персон та одну страву європейської кухні на одну персону. Холоднокровне компетентне журі звертало увагу абсолютно на все: апетитність та привабливість страви, гармонійне поєднання кольору і запаху, легкість засвоювання продуктів, технологія приготування, натуральність оздоблення, сервірування столу...
Перевіривши домашнє завдання, приступили до виконання самостійної роботи. А саме, публічного приготування двох холодних закусок на одну персону.
Переможцем конкурсу „Найкращий кухар 2010 року” визнали Ігоря Горбенка, кухаря четвертого розряду готельно-ресторанного комплексу „Колізей”. Кажуть, що він довго працював в одному із престижних київських ресторанів. Грамоту та невеличкий подарунок йому вручили того ж дня, наприкінці п’ятигодинного конкурсу. А от „щось серйозніше” та всенародне визнання чекає на пана Ігоря у вересні, на святі з нагоди Дня міста

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини

Інформація з інших ресурсів

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую