ye-logo.v1.2
26 Листопада, 2020

На кухні з Настею Каменських: кам’янчанка продовжує змагатися у «МастерШеф»

Суспільство 973
Дівчина з Кам\'янця-Подільського пройшла до наступного етапу проєкту
Дівчина з Кам'янця-Подільського пройшла до наступного етапу проєкту. Фото: скрін з відео

Кулінар-аматор Аліна Матвійчук бере участь у відомому кулінарному шоу.

Нещодавно пройшов п’ятий випуск кулінарного шоу «МастерШеф» на каналі СТБ. Серед 18 учасників, які продовжують змагатися за перемогу в проєкті, - дівчина з Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук.

Перший конкурс нового випуску почався з відбору чотирьох капітанів команд кулінарів-аматорів. Однак цього разу не капітани набирали учасників у свої команди, а навпаки – учасники наосліп обирали, в якій команді будуть.

За умовами конкурсу, протягом тридцяти хвилин кожен капітан готував страву у стилі нової української кухні. Оцінювали страви інші учасники і залишалися з тими капітанами, страви яких їм були більше до смаку. У результаті два капітана залишилися без команди – їхні страви не вподобав жоден кулінар. Інші учасники розділилися між двома командами. Аліна Матвійчук опинилася у команді жовтих.

Розділившись на команди, кулінари продовжили тему нової української кухні. Усі мали приготувати закуску, основну страву і десерт. Команда жовтих фартухів презентувала членам журі на основну страву зрази з картопляного пюре з гарбузом і морквою, в середині яких була качка.

«За формою і складовими все ж це більш традиційна страва, - сказав Ектор Хіменс-Браво. - Качка гарно приготовлена, пюре має оригінальний смак. Але я хочу більше нового».

На закуску команда приготувала профітролі на буряковому фреші з курячим паштетом і соусом з хріном, а на десерт – медовий бісквіт з фундуком.

У результаті, за рішенням суддів, команда жовтих перемогла у першому конкурсі. Чорні фартухи отримали Дмитро Баліта і Мірра Борисова.

Аліна Матвійчук продовжує змагатися у шоу. Фото: скрін з відео

Під час другого конкурсу кулінари готували страви для зіркових гостей – Дмитра Монатіка і Насті Каменських. Керуючись їхніми смаками та вподобаннями, потрібно було приготувати повноцінний обід з продуктів, які зазвичай є в холодильниках запрошених гостей.

Артисти стали бренд-шефами на час конкурсу для своїх команд, а потім оцінювали страви колегіально з суддями. До уваги бралися зовнішній вигляд, смак та новаторство у приготуванні страв.

Кам’янчанка опинилася у команді червоних і разом з ними готувала страву для NK. З рахунком 3:2 перемогла їх команда. У результаті в чорних фартухах були Алекса і Маша.

На битві чорних кулінари готували класичну італійську страву - равіолі з різними начинками. У п'ятому випуску проєкт покинула Алекса Антонова.

Коментарі:

До теми

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую