ye-logo.v1.2

«МастерШеф»: дівчина з Кам’янця-Подільського очолила команду кулінарів

Суспільство 4610
Аліна Матвійчук пройшла до наступного етапу
Аліна Матвійчук пройшла до наступного етапу. Фото: скрін з відео

Аліна Матвійчук вчергове уникла битви «чорних фартухів».

Минулими вихідними на каналі СТБ вийшов новий випуск кулінарного шоу «МастерШеф», в якому 15 учасників продовжували змагатися за перемогу в проєкті. Серед кулінарів-аматорів цьогорічного сезону – дівчина з Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук.

Щоразу кам'янчанка вдало виконує завдання й оминає фінальної битви «чорних фартухів». Цього разу у першому завданні судді проєкту обрали Аліну однією з трьох капітанів команд. Кам’янчанка очолила команду «синіх».

За умовами конкурсу, члени журі розповіли капітанам про страву-взірець і як її готувати. Далі у капітанів було п’ять хвилин, щоб все переказати учасникам і домовитися скільки копій такої страви можна приготувати за 20 хвилин.

У розпорядженні команд було все, крім головного інгредієнту страви. Його можна було купити. У всіх команд був стартовий капітал – 100 гривень. Зірковий продукт можна було купити за 5 гривень до старту, або ж за 10 гривень у процесі випробування. Якщо страва була смачна, журі платили командам по 20 гривень за кожну копію. Якщо ж грошей не вистачало, їх можна було заробити, відправивши одного з учасників на «біржу праці». Людина, яка йшла на балкон, отримувала чорний фартух. Якщо після цього справи йшли вгору і команда отримувала прибуток, працівника можна було викупити назад.

Головна суть цього випробування зводилася до того, аби навчити кухарів жертвувати персоналом, щоб зберегти ресторан у кризовий період. Найбільше страв подала суддям команда червоних, заробивши 230 гривень. Команда «синіх фартухів» заробила 170 гривень, жовті – 120 гривень.

Під час другого випробування Аліна Матвійчук була у команді з Марією Кривенко.

У наступному завданні кулінари-аматори поділилися на пари.  Перед початком випробування учасники побачили перед собою дошку, де згори написані частини світу, а збоку бали. Кожна пара називала одну з частин світу та бал, який хоче заробити. З іншого боку обраної картки була написана загадка, яку потрібно було відгадати, щоб приготувати страву. Пари мали заробити якомога більше балів за 2,5 години.

Обравши європейську кухню, Аліна та Марія згідно із загадкою мали приготувати страву, яку у Франції прийнято їсти виключно руками і класти на стіл, а не на край тарілки. Дівчата вирішили, що потрібно готувати багет і не прогадали. У результаті їм нарахували двісті балів. Наступну страву кулінарки обрали у розділі «Азія». Їм випало приготувати японський десерт з рисового тіста з начинкою під назвою «Моті». З цим завданням учасниці теж впоралися і здобули ще 100 балів.

Після битви «чорних фартухів», в яку Аліна Матвійчук не потрапила, проєкт покинув Іван Козир.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую