ye-logo.v1.2

МастерШеф: як красилівчанка ліпила кольорові макарони, щоб заробити грошей

Суспільство 3422
Розгадати необхідні інгредієнти, процеси приготування і кольори презентації, зашифровані віршами було досить не просто
Розгадати необхідні інгредієнти, процеси приготування і кольори презентації, зашифровані віршами було досить не просто. Фото: stb.ua

Їй разом з колегами по кулінарному цеху довелося проявити не тільки кулінарний талант, а й інтелект.

Кращі аматори 11-го cезону кулінарного проєкту «МастерШеф» продовжують боротися за звання переможця. Серед них – і наша землячка з Красилова Тетяна Ільїна. У сьомому випуску телепроєкту, який днями вийшов на екрани, їй разом з колегами по кулінарному цеху довелося проявити не тільки кулінарний талант, а й інтелект.

У першому конкурсі учасники поділилися на дві команди, судді вибрали капітанів, а кожен з них - су-шефа. Командам треба було приготувати всього по одній страві, але побачити і скуштувати її могли лише капітан і його помічник. І головне їхнє завдання - передати максимальну кількість інформації про оригінальну страву своїм командам. Але зробити це вони були змушені за допомогою… української поезії.

Розгадати необхідні інгредієнти, процеси приготування і кольори презентації, зашифровані віршами було досить не просто. Синя команда, до якої обрали Тетяну, мала у віршах розгадати та приготувати булгур з медальйоном. Утім, команда вирішила, що ця страва - біф веллінгтон. Під час презентації страва не вразила суддів і чорного фартуха одягли на капітана.

На початку другого конкурсу аматори колективним голосуванням вибрали трьох лідерів. Інші розбилися на цехи: одні готували соуси, інші м’ясо, хтось овочі, хтось пасту. Ці цехи виготовляли напівфабрикати і продавати їх лідерам, а ті збирали готові страви, доводили їх до смаку і продавали суддям. Так усі заробляли шефи – так звані гроші проєкту.

Тетяна потрапила на цех пасти. Разом з колегами їй довелося вмикати фантазію, щоб вигадати оригінальні макарони – чорні, зелені, аби шефи купували саме в них. Продавати варену пасту дорожче або сиру, але дешевше. А ще - ліпити кольорові фарфалле (макарони-метелики) зі шпинатом та чорнилами каракатиці. В результаті команда Тетяни заробила 83 шефи, а це далеко не найменший результат. І це вберегло учасників цеху пасти, де була Тетяна від, «чорних» фартухів. А, відтак, - від ризику покинути проєкт.

Отже, красилівчанка Тетяна Ільїна і далі продовжує боротися за перемогу на «МастерШеф». Уже наступної суботи ми її побачимо у нових випробуваннях.

Читайте також: Хмельничанин на шоу «Холостячка»: заговорив про пристрасть – отримав бутоньєрку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую