ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському буде альпін-парк

Культура 4068
Фото: facebook.com

Михайло Сімашкевич ще минулої осені провів перемовини з власниками атракціону встановленого на Буковелі про влаштування такого ж у парку Міста над Смотричем.

Про це написав заступник міського голови у Кам'янця-Подільського на своїй сторінці у Facebook
"Позаду погодження, дозволи, ліцензії, придбання обладнання і рішення виконкому минулого четверга, - пише він. - 
Тепер у міському парку, вище Лебединого озера, досить динамічно проходить монтаж обладнання. Всі платформи, що кріпляться до дерев, мають спеціальне кріплення, що не передбачає пошкодження дерев. Така вимога була міської ради. На ці святкові дні Альпін-парк прийме перших бажаючих випробувати себе в ролі кам’янецьких Мауглі.
Альпін - парк - новий вид екстремального відпочинку . Усе, як в справжньому альпінізмі. Перешкоди, небезпека і страхівка. Для екстремалів та бажаючих згадати дитинство монтується ціла система платформ, переходів та драбин. Перед тим, як забратись на дерево - обов'язковий інструктаж.
Альпін-парк має всього два рівні. Нижчий - висотою в один метр для дітей.
Старші відвідувачі парку піднімаються вище - до 5-ти метрів над землею. Спершу запропонують пройти по драбині. Потім - подолати нестійкі колоди.З кожним етапом стає дедалі важче. Особливої кмітливості потребує проходження канатом. Проте найважче наприкінці - не заплутатися у лабіринті, та успішно спуститись у гамак.
Крім альпін-парку готуються ще кілька цікавих атракціонів". 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую