ye-logo.v1.2

На День Перемоги ветерани їздитимуть безкоштовно

2798
http://vchaspik.ua
Фото: http://vchaspik.ua

9 травня у Хмельницькій області проїзд для ветеранів війни у пасажирському транспорті та таксі буде безкоштовним.

Про це сказав виконуючий обов'язки начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Петро Тарасюк в інтерв'ю обласному державному телебаченню "Поділля-Центр".
Він зазначив, що відповідні домовленості були досягнуті між керівництвом Хмельницької ОДА та Асоціацією перевізників регіону.
Тарасюк додав, що водії не будуть вимагати від ветеранів пред'явлення посвідчень - ними будуть військові нагороди та ордени на кителях ветеранів.

Довідка.
У Великій Вітчизняній війні брали участь чверть мільйона жителів Хмельницької області. Під час бойових дій загинув кожен другий подолянин. За участь у війні 18 тисяч жителів Хмельницької області удостоєні високих державних нагород, 17 - стали повними кавалерами ордена Слави. У цілому, на Поділлі в роки війни діяло 5 партизанських з'єднань, більше 140 підпільних диверсійних груп, у які входило близько 20 тисяч осіб.

 

За матеріалами vchaspik.ua

Коментарі:

argen 08.05.2013 13:59

"Тарасюк додав, що водії не будуть вимагати від ветеранів пред'явлення посвідчень - ними будуть військові нагороди та ордени на кителях ветеранів."  Тобто, якщо якийсь пенсіонер років так 60-70 націпить медальку, то він вже автоматично ветеран ВВВ? І це "зморозила" не пересічна людина, а офіційно заявив представник влади. Щось забагато у нас у владі людей з низьким iq. З такими керманичами недивно, що країна в повному колапсі.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую