ye-logo.v1.2

Мотокультиватор поїхав до постійних читачів з городоччини

Суспільство 2473
Дмитра Скрипника
Родина Гаврилюків передплачує «Сімейну газету» 6 років.. Фото: Дмитра Скрипника

Виграш від «Сімейної газети» ми вручили на сільському поштовому відділенні

 Коли нарешті розбитими дорогами дісталися до села, й переможці акції для передплатників нас побачили, тільки тоді, здається, повірили у своє щастя: так, це правда, вони чесно виграли мотокультиватор! «Тепер всіх агітуватимемо передплачувати «Сімейну газету» і брати участь у розіграші. Це якась фантастика, що ми виграли головний приз!» - твердить Анатолій Сарахман.
Родина Гаврилюків з Лісогірки на Городоччині передплачує «Сімейку» на зятя Анатолія – щоб не плутали листоноші, бо у селі багато родин з таким прізвищем. Але робить це постійно, протягом шести років – фактично з того часу, як перебралися на батьківське обійстя з Городка. У них невеличке господарство: корова, свині, два коти та песик, і звісно, чималенький город. «О, нам цей механізм стане в пригоді, - радіє пані Олена. – Бо здоров’я вже не те, щоб сильно гарувати». А ще додає, що з газети, навіть без виграшу, завжди мала користь – і до порад для городників дослухалася, і рецепти різні перевіряла на практиці, бо ж довгий час готувала на весілля. Та найбільше, зізнається, полюбляють з дідом читати різні життєві історії. Тому, напевне, що самі пережили страшну трагедію.
Володимир Григорович до пенсії працював токарем, має золоті руки. А Олена Іванівна трудилася все життя на молочно-консервному комбінаті, там, де робили колись смачну, відому на увесь Союз згущенку. У рідне село тоді наїжджали ледь не щодня – це всього 7 кілометрів від Городка, а потім перебралися назовсім. «Та якось і не уявляємо вже себе у місті», - ділиться дідусь Володя. Хоча з переїздом у село роботи значно додалося. «Вона не закінчується ніколи, - каже Олена Іванівна. - Тому мотокультиватор від «Сімейки» справді стане в пригоді».

Тетяна ГРЕЧАНА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую