ye-logo.v1.2

Купив шапку із хутра, розболілась голова…

Суспільство 3235
Фото: vegetarian.ru

Чи не було такого, що, вдягнувши нову шапку, ви помітили, що у вас раптово піднявся тиск, почала боліти голова, зник сон?

 За словами цілительки з Теофіполя Вероніки, причина проста - усе залежить від того, як утримували тварину, з хутра якої пошита шапка, а головне, які страждання вона перенесла перед тим, як померти.
«Буває, перед смертю тварина відчуває мінімальні страждання, а буває, її вбивають жорстоко, - каже цілителька. - І якщо ви, вдягнувши обновку, стали погано почуватися, це значить, що тварина помирала важко. І всі ці страждання нікуди не поділися, і ця інформація перебуває біля вас, залишившись на шкурці тварини. Аура страждань, болю, страху… - все залишилося, бо тварина відчуває такі ж емоції, як і ми. І уявіть, як можна ходити в такій шапці. Зрозуміло, що турбуватимуть спазми судин, головний біль, високий тиск...
Те ж саме стосується і шуб. Там взагалі можна набратися негативу від шиї і до п’ят. Вдягнувши таку шубу, людина інстинктивно відчуває: щось не те - погіршилося здоров’я, стосунки з оточенням, почалися неприємності… Словом, повний негатив у такій шубці забезпечений. І зовні і всередині. Але ж такі гроші заплатила, треба носити.
Уникнути неприємностей у цьому випадку можна лише одним способом - завдяки ритуалу відкупу, коли з певним заговором людина залишає гроші на перехресті.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую