ye-logo.v1.2

В зоні АТО снайпер застрелив лікаря зі Старокостянтинівського району

Суспільство 7693
Фото: Перша міська/vk.com

У Сергія Рокіцького залишилися дружина та чотирирічна донька.

33-річний капітан Сергій Рокицький загинув 24 липня від снайперської кулі, коли евакуйовував поранених з-під збитого БТРу. Сергія поховали 27 липня у Великих Мацевичах Старокостянтинівського району, де він народився та виріс.

8 вересня загиблому військовому лікареві виповнилось б 34 роки. У нього залишилась дружина та 4-річна донечка. Сергій був єдиним сином у сім`ї. Він служив лікарем-ординатором, - повідомляє суспільно-політична газета “Перша міська”.

«Він ніколи не жалівся, не панікував. Хотів, щоб це все пошвидше минуло. Завжди був оптимістом і вірив у нашу перемогу», - згадує його друг.

«24 липня 2014 року не стало великої Людини... Рокіцький Сергій Дмитрович. Хороший лікар, добрий. Про нього можна писати і говорити багато хороших слів. На нього повинні рівнятись всі офіцери Збройних сил України. Він ніколи не залишав наших у біді. Сергій загинув, виконуючи свої обов`язки. Врятувавши чиєсь життя, він поплатився своїм. Снайперська куля терориста. Так, він герой. Але що тут говорити, дитина залишилась без батька, батьки без дитини. Давайте помолимось за його душу. Спи спокійно, Сергію. Хай земля тобі буде пухом. Ти назавжди залишишся у наших серцях як добра, порядна, Людина. Вічна тобі пам`ять», - розповідають його друзі.

Колеги Сергія Рокіцького говорять, що в подальшому добиватимуться того, щоб Сергієві присвоїли посмертно звання майора, а також - Героя України, тому що він загинув, рятуючи життя інших.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую