ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу. Команди з Хмельниччини дізналися суперників

Спорт 628
Поділля в Кубку України зіграє в Івано-Франківську проти ФК "Ревера 1908"
Поділля в Кубку України зіграє в Івано-Франківську проти ФК "Ревера 1908". Фото: з архіву

Попередньо, матчі пройдуть третього серпня.

Сьгодні, 26 липня, відбулося жеребкування попереднього етапу Кубка України з футболу. Участь у турнірі візьмуть і три клуби з Хмельниччини – волочиський «Агробізнес», хмельницьке «Поділля» та кам'янець-подільський «Епіцентр».

«Агробізнесу», волею жеребу, дістався аматорський футбольний клуб «Миколаїв». Саме ця команда була суперником подолян минулого року, коли вони зустрічалися на Львівщині. Тоді в основний час була зафікосвана нічия 1:1, а згодом голи на 104 та 120 хвилинах принесли «Агробізнесу» перемогу з рахунком 3:1. І ось знову – «Агробізнес» вирушить на Львівщину, де зіграє з «Миколаєвим».

Хмельницьке «Поділля» також проведе свій матч на виїзді. Волею жеребкування суперником подолян став івано-франківський ФК «Ревера 1908», який цього сезону дебютує в другій лізі. До слова, нещодавно івано-франківці грали контрольний матч проти «Агробізнеса» та програли з рахунком 6:0.

А ось кам'янець-подільський «Епіцентр» може пропустити перший етап кубкових змагань. Все залежить від результату поєдинку за право грати в Прем'єр-лізі, який кам'янчани проведуть сьогодні, 26 липня, в Рівному проти «Миная». Якщо «Епіцентр» виграє, тоді гратиме в Кубку вже з наступного етапу. Якщо ж програє «Минаю», тоді вирушить на Львівщину, де зіграє з друголіговою «Скалою 1911», з якою цього літа грали контрольний матч та програли 3:1.

Читайте також -  Олімпіада 2024: шість спортсменів і спортсменок із Хмельниччини та розклад змагань

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую