ye-logo.v1.2

Анастасія Приходько дасть благодійний концерт у Хмельницькому

Суспільство 2997
Фото: facebook.com

Усі зібрані кошти підуть на підтримку хмельничан, які воюють у зоні АТО.

У рамках концертного туру “Підтримаємо своїх” у Хмельницький завітає Анастасія Приходько. 27-річна співачка відома тим, що перемогла на проекті “Фабрика зірок 7” на російському “Першому каналі” та представляла Росію на “Євробачення-2009”, проте не побоялася засудити агресію Російської Федерації щодо України.
«Мені все одно – буду я співати в Росії чи ні! Ця країна хоче забрати майбутнє у мене, у Вас і у країни! Я не займаюся комерцією! Я просто люблю музику, це видно з моїх пісень! У них є життя, сенс, а не тупі приспіви, як у деяких, щоб танці для братви танцювати десь в заміській бані ;))) я за Україну – світ!» – написала Анастасія Приходько на своїй сторінці у “ФБ”.
«Не можна бути продажним! Путін всім у Росії вселив, що вони найкрутіші, найкращі, але це не так! Погано бути заляканим, ось у чому проблема, а там про демократію мови навіть йти не може, я мовчу вже про свободу слова! Як би мені погано не було, але це моя країна і я з нею! Слава Україні!» – резюмувала співачка.
Разом із Анастасією Приходько у Хмельницькому виступить Артем Мех та Ярмак. Концерт пройде у клубі “Modabar” 26 грудня, початок о 19:00. Вартість квитка від 50 гривень, усі зібрані кошти підуть на підтримку хмельницьких військових, які воюють у зоні проведення антитерористичної операції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую