ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на сольний концерт «Under The Tank»

Афіша 3139
https://vk.com/under_the_tank
Фото: https://vk.com/under_the_tank

Молодий та перспективний альтернативний рок-гурт подарує нові та старі пісні, поділиться своєю шаленою енергетикою та драйвовим світосприйняттям.

20 грудня у монотеатрі «КУТ» відбудеться сольний виступ альтернативного рок-гурту «Under The Tank». У концерті також прийматимуть участь запрошені гості – акустичний проект «Pasta Crew» (м. Хмельницький) та Дендрю Тимчук (м. Тернопіль).
Хоча колектив «Under The Tank» й існує не більше року, проте за такий короткий термін уже встиг здобути призові місця на фестивалях «Проскурів фест», «Сансет», «Битва поетів». Також музиканти виступали на фестивалі «Ми за мир». Нещодавно відвідали Вінницю, де виступали разом із гуртом «Не лізь бо вб’є» на студ-вечірці. Також були запрошеними гостями на сольному виступі відомого хмельницького гурту «Чумацький шлях».
Всього в колективі 5 учасників: дві соло гітари (Антон Пантелімонов, Максим Ковтун), бас гітарист (Євген Кліпов), вокаліст (Максим Лисий) та ударник (Міша Музика). В музичній скарбничці гурту безліч цікавих композицій. І всі вони авторські. Адже хлопці самі пишуть тксти та музику. А такі пісні як «По нервам», «Відьма», «Йду на схід», «Заховай» вже стигли полюбитися багатьом хмельничанам.
Початок концерту: 18.00. Ціна квитків: 25-30 гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую