ye-logo.v1.2

На конкурсі "Miss school 2015" красуні довели, що розум і краса таки поєднувані речі

Культура 5393

Закінчився фінал міського конкурсу краси "Miss school 2015" серед хмельницьких школярок, у якому брали участь 12 дівчат.

Протягом вечора учасниці конкурсу вражали глядачів своїм артистизмом, харизматичністю та красою. Конкурс розпочався з дефілювання в українських народних костюмах. Дівчата в яскравому вбранні, заквітчаним волоссям та щирими посмішками граційно рухалися з сценою, знайомлячись з публікою.
У конкурсі «Візитка» кожна з 12-ти красунь презентувала себе у невеликому відеоролику. Конкурсантки демонстрували свої вміння, вподобання та захоплення. Всі школярки різносторонньо розвинені та обдаровані й до виконання завдання підійшли оригінально. Були гумористичні, артистичні, патріотичні ролики. Хтось залучав до зйомок однокласників, а деякі створили відео подібне до короткометражних фільмів.
Дівчата мали можливість показати свої таланти у конкурсі «Родзинка». Енергійні виступи юних конкурсанток просто "рвали" зал. Кожен номер супроводжувався гучними оплексами та бадьорими кричалками глядачів. Емоції в залі просто зашкалювали, найактивніші вболівальники весело підтанцьовували під час виступів дівчат. Захоплення у школярок виявилися дуже різноманітні. Кожна майстерно показувала свої таланти. Зі сцени звучали ліричні монологи, проникливі пісні, можна було побачити Східні, народні танці та навіть демонстрування бойового мистецтва.
Особливістю конкурсу краси серед школярок 2015 року стали український мотив й інтелектуальність. Тому одним із завдань було відтворити на сцені образи жінок із творів української літератури. Тут дівчата могли проявити свої театральні та інтелектуальні здібності. Конкурсантки перевтілювалися у Лісову Мавку (Лісова пісня), Христю (із твору «Україна у вогні»), Проню Прокопівну («За двома зайцями»), Уляну (зі «Сватання на Гончарівці») та інших. Незабутнім був образ Марусі Чурай із твору Ліни Костенко у виконанні учениці Анни Вознюк. Дівчина зі сльозами на очах переконала всіх у трагічності обраного нею образу.
Чудовою альтернативою дефілюванню у купальниках стало фінальне дефілювання учасниць у шкільній формі. Красуні з бантиками у волоссі та дзвіночками у руках впевнено ходили подіумом. Визначити фавориток було не просто. Кожна з конкурсанток гідно показала себе у всіх конкурсних завданнях. Але все ж були переможниці.
За підсумками журі, титул «Міс фото» здобула Олександра Кравець (СЗОШ №25 ім. І.Огієнка), а «Міс глядацьких симпатій» - Олексанра Літніцька (НВК № 9).
Другою віце-міс стала учениця приватної загальноосвітньої школи «Гармонія» Юлія Попик. Місце першої віце-міс присудили емоційній Анні Вознюк з СЗОШ №22 імені Ольжича. Також Анна перемогла в інтернет-голосуванні на сайті «Газети Є» та отримала подарунок від партнера газети, приватної клініки «Оксфорд Медікал Хмельницький» - сертифікат на 300 гривень на послуги відділу косметології (як пояснили організатори, у разі, якщо номінантка "Міс глядацьких симпатій" посідає вищу сходинку, то її титул отримує наступна за результатами голосування учасниця - авт). Титул «Міс школа» здобула Зоряна Вінскевич, яка навчається в ліцеї №17.
Проте жодна з красунь не залишилась без титулу. «Міс посмішка» стала Діана Агрестахова, «Міс енергійність» - Анастасія Федорович, титул «Міс чарівність» присвоїли Юлії Пірог, «Міс інтелектуальність» - Анні Левшун, «Міс мовна школа Flash» стала Ліана Польовик, «Міс Насолода» - Діана Бережна , «Міс артистичність» - Ольга Ковальчук.

Ще більше фото з конкурсу краси можна також переглянути за цим посиланням

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую