ye-logo.v1.2

На Хмельниччині без відома керівництва чиновниця виписала собі путівку в санаторій

Суспільство 2182
Фото: www.ap22.ru

Замість відпочинку на Закарпатті за державні кошти вона отримала штраф.

Працівник відділу освіти, молоді та спорту Деражнянської районної державної адміністрації підписала документи, за якими видала собі путівку на санаторно–курортне лікування. На відпочинку чиновниця хотіла суттєво зекономити, оплативши лише 20% вартості. При цьому вона “забула” повідомити про таке рішення керівництво.
“У суді прокуратурою доведено, що працівник, очолюючи комісію із соціального страхування, підписала рішення про надання собі путівки на санаторно–курортне лікування з оплатою 20% її вартості, - повідомляють у прокуратурі. - Надалі, на підставі цього рішення, як уповноважена особа видала собі путівку на лікування, вартістю понад 6500 гривень, в одному із санаторіїв Закарпаття”.
Однак, про це працівник відділу освіти, молоді та спорту не повідомила свого безпосереднього керівника, хоча достеменно знала про вимоги антикорупційного законодавства.
Чиновницю визнано винною у неповідомленні керівництва про наявність конфлікту інтересів (стаття 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Судом на неї накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую