ye-logo.v1.2

Фоторепортаж: Як харківський «Локомотив» у Хмельницькому став чемпіоном України з футзалу

Спорт 2118
Шампанське, фанати, золоті нагороди... Локомотив втретє поспіль став чемпіоном України з футзалу
Шампанське, фанати, золоті нагороди... Локомотив втретє поспіль став чемпіоном України з футзалу. Фото: автора

У хмельницькому спорткомплексі УМВС відбувся третій фінальний матч чемпіонату України з футзалу

 На поєдинок «Спортлідера+» із «Локомотивом» у Хмельницькому очікували з нетерпінням. Ще за півгодини до початку матчу спорткомплекс УМВС був майже заповнений – серед глядачів і півсотні фанів із Харкова, які доволі активно підтримували «залізничників». «Локомотиву», аби втретє поспіль стати чемпіоном України, необхідно було виграти ще бодай один матч. Завдання для хмельничан було складнішим – хоча б сьогоднішню гру не програти, щоб завтра знову зіграти в Хмельницькому, а потім… можливо і в Харкові.

Але гості вирішили не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні. Вже на 41 секунді матчу Дмитро Сорокін вивів «Локомотив» уперед. А через 84 секунди рахунок на табло став 0:2 - у воротах Богдана Тимощука відзначився Денис Овсянников. Деморалізовані хмельничани лише на 5 хвилині «огризнулися» ударом Сергія Рибака, який без проблем парирував Євген Іваняк. І маже одразу Овсянников оформив дубль у матчі, забивши третій гол у ворота хмельничан. На 13 хвилині харків’яни збільшили свою перевагу завдяки голу Дмитра Бондаря. За такого рахунку команди і пішли на перерву.
 Харків'яни, забиваючи, святкували. Хмельничани, пропускаючи голи, дуже болячи це сприймали
Гравці Спортлідера+ доволі болячи реагували на кожен пропущений гол
 
Після відпочинку, склалося враження, «Спортлідеру+» вдасться скоротити відстань у рахунку. Але надмірна активність хмельничан в атаці на початку другої двадцятихвилинки, доволі швидко змінилася на домінування на майданчику команди з Харкова. А на 25 хвилині «Локомотиву» вдалося вкотре засмутити Тимощука – і знову забив Овсянников! Не минуло й хвилини, як рахунок став 0:6 – цього разу відзначився Микита Шпигарь. Всі спроби «Спортлідера+» забити хоча б гол престижу завершилися нічим. 
 
Фінальна сирена стала не лише фінішем у цьому матчі, а й завершальною в сезоні для «Локомотива» та «Спортлідера+». Харків’яни знову з «золотом», хмельничани вперше зі «сріблом». «У вас дуже непередбачувана команда, - каже головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін. – Але нам вдалося втілити свій задум та перемогти в третьому матчі. Дуже раді, що стали чемпіонами. Сезон був важким, але команда виконала завдання, і я дякую усім своїм гравцям та вболівальникам, які нас палко підтримували». «Безумовно, дещо засмучений результатом третього матчу, але це вже, мабуть, не головне, - зізнається головний тренер «Спортлідера+» Віктор Мглинець. – Команда здобула срібні нагороди і це, вважаю, неабияке досягнення. Про це навіть може свідчити той факт, як наші вболівальники нас вітали після гри. Дуже приємно».
 
Ну, а хто здобуде бронзові нагороди в чемпіонаті – ще невідомо. Все може вирішитися вже завтра в Івано-Франківську, де «Ураган» у третьому матчі серії зіграє з львівською «Енергією». Нагадаємо, львів’яни попереду в серії з рахунком 2:0. 
 
 Дмитро Калуков не раз був вимушений переривати атаки Локомотива, граючи головою
 
Дмитро Михайленко на 14 хвилині матчу отримав жовту картку
 
Дмитро Михайленко у цьому матчі запам'ятався своїми швидкими проходами
 
 
Олександр Сорокін не раз стримував атаки хмельничан
 
 
Денис Овсянников, який до цього матчу відзначився лише 5 голами за сезон, у третьому матчі фіналу оформив хет-трик
 
 
Хмельничанин Руслан Шеремета в цьому матчі, на відміну від попередніх, часто виходив у складі Спортлідера+
 
 
Капітан Спортлідера+ Олексій Фетько разом із партнерами не зміг дати бій чемпіону
 
 
Микита Шпигарь (№32) поставив крапку у фінальному протистоянні,
забивши шостий гол у ворота Спортлідера+
 
 
Попри поразку 0:6, вболівальники подякували Спортлідеру+ за відмінний сезон та срібні нагороди

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую