ye-logo.v1.2

Ще одна втрата: у зоні АТО загинув 41-річний офіцер з Ізяслава

Суспільство 2999
Військовослужбовець підірвався на розтяжці
Військовослужбовець підірвався на розтяжці. Фото: vse.rv.ua

Начальник розвідки управління ракетних військ та артилерії Юрій Цісарук підірвався на розтяжці під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Військовослужбовця не стало у неділю, 12 липня. Як повідомляє ТСН, офіцер загинув під час виконання бойових завдань у Луганській області. "Вчора у рівненській військовій частині відбулося  прощання із загиблим, а вже сьогодні Юрія Цісарука поховають у його рідному місті Ізяслав, що в Хмельницькій області", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням рівненського інтернет-видання "Все", у полеглого героя залишилися дружина й син. Своїм товаришам по службі загиблий запам'ятався професійним офіцером, хорошою людиною, люблячим чоловіком і батьком.

Юрій Цісарук свою службу в Збройних силах України розпочав із 1 серпня 1992 року. "За цей час він перебував на різних посадах від командира і до начальника розвідки управління ракетних військ і артилерій управління оперативного командування «Захід». 12 липня Юрій Цісарук загинув заради миру, захищаючи свободу та незалежність своєї Батьківщини. Він був хорошою людиною, комунікабельним, добрим, професійним офіцером... Ми назавжди запам'ятали його таким. Весь особовий склад оперативного командування «Захід» висловлює глибокі співчуття родині Героя. Він до кінця з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться у наших серцях. У загиблого залишилася дружина і 15-річний син, який також мріяв стати офіцером, щоб захищати свою Батьківщину. Думаю, тепер він стане військовим ще й для того, щоб покарати ворога за смерть свого батька, - цитує видання начальника прес-центру ОК “Захід” Анатолія Прошина.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую