ye-logo.v1.2

Хто не відкриє власника бізнесу, отримає штраф 8,5 тисячі гривень

Економіка 2443
За неподання вказаних відомостей до 25 вересня на керівників юридичних осіб буде накладено штраф до 8 500 грн.
За неподання вказаних відомостей до 25 вересня на керівників юридичних осіб буде накладено штраф до 8 500 грн.. Фото: molbuk.ua

25 вересня 2015 року закінчується термін подачі відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи.

«Законом встановлено, що у разі відсутності у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі кінцевого бенефіціарного власника (контролера) її учасника (засновника), якщо учасник (засновник) – юридична особа, подаються відомості про його відсутність», – повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області.
При зверненні до державного реєстратора заявниками подається реєстраційна картка форми № 4 (з останніми змінами, затвердженими наказом Міністерством юстиції України від 14.10.2011 № 3178). Відтепер, для подачі відомостей про контролера юридичної особи, необхідно заповнювати, підписувати та подавати державному реєстратору лише 1 та 4 сторінки реєстраційної картки форми № 4.
Передбачено також подання відомостей про відсутність кінцевого бенефіціарного власника (контролера) (заповнюються сторінки 1 та 4 реєстраційної картки форми № 4).
За неподання вказаних відомостей до 25 вересня на керівників юридичних осіб буде накладено штраф до 8 500 грн.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую