ye-logo.v1.2

Нові голови райдержадміністрацій: хто вони?

Політика 5053
Сергій Фесун вже очолював Старокостянтинівську райдержадміністрацію в 2005-2006 роках
Сергій Фесун вже очолював Старокостянтинівську райдержадміністрацію в 2005-2006 роках. Фото: з архіву

Президент призначив трьох керівників районних державних адміністрацій на Хмельниччині.

Петро Порошенко своїми розпорядженнями призначив голів Старосинявської, Хмельницької та Старокостянтинівської райдержадміністрацій.

Так, керівником Старосинявської райдержадміністрації став Ігор Русий, вчитель Пасічнянського навчально-виховного комплексу, депутат районної ради, який був обраний від «Єдиного центру».

Хмельницьку райдержадміністрацію очолила Леся Коменда, яка до цього часу працювала керуючою справами районної ради. На виборах 2010 року вона стала депутатом райради від ВО «Батьківщина». На майбутніх місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня, Леся Мирославівна знову балотується до Хмельницької райради. Цього разу від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Старокостянтинівську райдержадміністрацію очолив Сергій Фесун, який вже був головою РДА в 2005-2006 роках, а потім до виборів 2010 року очолював Старокостянтинівську районну раду. Фізична особа-підприємець Сергій Фесун є депутатом райради від «Батьківщини», а також на виборах 25 жовтня цього року є першим у списку партії «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» на виборах до Старокостянтинівської райради.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую